نیویورک تایمز: زلنسکی احتمالاً پیشنهادات کییف را به ترامپ در رم منتقل خواهد کرد
به نوشته نیویورک تایمز، زلنسکی ممکن است پیشنهادات کییف در مورد مناقشه اوکراین را در دیدار با دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در رم مطرح کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز گزارش داد که ولودیمیر زلنسکی ممکن است پیشنهادات کییف در مورد مناقشه اوکراین را در دیدار با دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در رم مطرح کند.
پیش از این، روزنامه ایتالیایی رپابلیکا نوشته بود که ترامپ در سفر خود به رم برای حضور در مراسم تشییع پاپ فرانسیس، قصد دارد با چندین رهبر اروپایی و همچنین زلنسکی گفتوگو کند.
نیویورک تایمز با استناد به یک مقام ارشد اوکراینی مینویسد: «اگر زلنسکی به رم برود، ممکن است تلاش کند پیشنهاد متقابل اوکراین را به ترامپ منتقل کند.»
پیشتر ترامپ اعلام کرده بود که در سفر به رم برای مراسم تشییع پاپ فرانسیس «جلسات متعددی» خواهد داشت، اما تأکید کرد که مطمئن نیست با زلنسکی دیدار کند.
رئیسجمهور آمریکا در مصاحبه با مجله تایم اظهار داشت که به احتمال زیاد کریمه به عنوان بخشی از توافق صلح اوکراین تحت حاکمیت روسیه باقی خواهد ماند.
او همچنین کییف را به دلیل تلاش برای پیوستن به ناتو متهم به تشدید درگیری کرد.
ترامپ ابراز اطمینان کرد که در دوران ریاستجمهوری او صلح برقرار خواهد شد، اما پذیرفت که وعده «حل مناقشه در یک روز» اغراقآمیز بوده است.
بر اساس گزارش واشنگتن پست، مقامات واشنگتن از عدم تمایل کییف به پذیرش پیشنهاد واگذاری بخشی از سرزمینها به عنوان بخشی از راهحل مناقشه و اصرار رژیم اوکراین بر بحث در مورد آتشبس کامل پیش از هرگونه مذاکره دیگر، خشمگین شدهاند.
علاوه بر این، ترامپ روز چهارشنبه به زلنسکی حمله کرد و گفت اظهارات او درباره کریمه به مذاکرات صلح با روسیه آسیب میزند.
رئیسجمهور آمریکا با اشاره به وضعیت اسفبار اوکراین هشدار داد که رهبر کییف باید یا به صلح تن دهد، یا در عرض سه سال تمام کشور را از دست خواهد داد.
اعتراف زلنسکی به عدم امکان بازپسگیری کریمه و تمکین به ترامپ
زلنسکی اخیراً پذیرفته که نیروهای اوکراینی در حال حاضر قادر به بازپسگیری کریمه نیستند و تأکید کرد آمریکا نیازی به اعزام نیرو به عنوان بخشی از تضمینهای امنیتی آتی نخواهد داشت.
این اظهارات نشاندهنده تغییر قابل توجه در مواضع کی یف در قبال یکی از حساسترین موضوعات این مناقشه است.
منبع: نیویورک تایمز