خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 06 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رگبار پراکنده و رعد و برق در ارتفاعات البرز

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 12:30
کرج - مدیرکل هواشناسی البرز از رگبار پراکنده و رعد و برق در ارتفاعات این استان خبر داد.
كوهستاني،بهاروند،رگبار،رعد،وزش،ارتفاعات،احتياط

آرش بهاروند احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ضمن تأیید هشدار هواشناسی سطح نارنجی شماره ۳ تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از گذر امواج کم دامنه، رخداد ناپایدارهای محلی و افزایش گرادیان فشار سطح زمین از عصر روز چهارشنبه تا فردا یکشنبه در منطقه البرز مرکزی است که به موجب آن در بعضی ساعات رگبار پراکنده و رعد و برق، وزش باد لحظه‌ای و شدید در ارتفاعات و مناطق کوهستانی استان مورد انتظار است.
وی افزود: رگبار پراکنده و رعد و برق، وزش باد شدید از جمله مخاطرات این سامانه است.
همچنین وی بیان کرد: احتمال ریزش سنگ در ارتفاعات و جاده‌های کوهستانی، لغزندگی و اختلال در تردد، سیلابی شدن مسیل‌ها و آب گرفتگی موقت معابر نیز وجود دارد.
بهاروند احمدی در توصیه‌هایی خاطر نشان کرد: از سفرهای غیر ضروری پرهیز شود و احتیاط هنگام تردد در جاده‌های کوهستانی لازم است و عدم توقف و اتراق در دامنه کوه‌ها، رودخانه‌ها و مسیل های فصلی حتماً مورد توجه قرار گیرد و در فعالیت‌های کوهنوردی احتیاط شود.