خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 06 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین مسکن کارگران جزو اهداف برنامه 1404 کارگری و کارفرمایی

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 13:12
وزیر تعاون، کار، رفاه اجتماعی گفت: ما در برنامه 1404 کارگری و کارفرمایی که به شورای عالی کار تقدیم کردیم گفتیم که تحقق اهدافی مثل مسکن کارگری و افزایش امنیت شغلی جز اهداف ماست.
مسكن،كارگري،امام،كارگران،انقلاب،ميدري،آرمان،خميني،ره،معظم،ره ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، احمد میدری روز شنبه به مناسبت آغاز هفته کار و کارگر با همراهی معاونین، مدیران و کارکنان این وزارتخانه و فعالان تشکل های کارگری و کارفرمایی، بازنشستگان و تعاونگران با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) و ادای احترام به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی با اهدای گل و قرائت فاتحه با آرمان های امام راحل و رهبر معظم انقلاب عهدی دوباره بستند.
باید گام‌های بلندی را در جهت مسکن کارگری برداریم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آیین تجدید میثاق جامعه کار و تولید با آرمان های امام خمینی (ره) گفت:آن چیزی که امسال به دنبال آن خواهیم بود و با کارگران و کارفرمایان عزیز به پیش خواهیم رفت بحث تعاونی مسکن کارگران خواهد بود.
وب افزود : به خوبی می‌دانیم که دولت‌های قبل شعار مسکن ارزان قیمت یا گسترش بخش مسکن را دادند اما موفقیت علی رغم همه تلاش‌ها و دلسوزی‌ها اندک بوده اما این نباید مانع از این بشود که ما مسکن کارگری را که یکی از نیازهای اساسی کارگران است را فراموش کنیم.
میدری ادامه داد : کارفرمایان مختلفی به وزارت کار مراجعه کردند که ما حاضریم در مسکن کارگری مشارکت بکنیم.
وزیر تعاون گفت : ما باید از مشارکت کارگران، سازمان تامین اجتماعی و شهرداری‌ها استفاده کنیم و گام‌های بلندی را در جهت مسکن کارگری برداریم.
میدری تاکید کرد : ما در برنامه 1404 کارگری و کارفرمایی که به شورای عالی کار تقدیم کردیم گفتیم که تحقق اهدافی مثل مسکن کارگری و افزایش امنیت شغلی جز اهداف ماست.
حاضران بار دیگر پایداری و دلبستگی خود را به آرمان‌های والای حضرت امام خمینی (ره) و تبعیت از ولایت فقیه و زعامت رهبر معظم انقلاب اعلام و یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اعلام داشتند.
شرکت کنندگان در این مکان مقدس بار دیگر هم پیمان شدند تا در مسیر تحقق آرمان های امام راحل و تاکیدات و دستورات رهبر معظم انقلاب اسلامی گام برداشته و کشور را به سمت وفاق ملی، سربلندی، عزت و استقلال حقیقی بیشتر پیش ببرند.
انتهای پیام/