خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 06 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف مزرعه استخراج ارز دیجیتال در تبریز

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 13:13
فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی از کشف و جمع آوری 60 ماینر قاچاق توسط مأموران انتظامی کلانتری 25 کندرود از یک باغ ویلایی خبر داد.
مأموران،قاچاق،انتظامي،كندرود،ماينر،ويلايي،كلانتري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سردار علی محمدی از کشف و جمع‌آوری 60 ماینر قاچاق توسط مأموران انتظامی کلانتری 25 کندرود از یک باغ ویلایی خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و جمع آوری ماینرهای غیر مجاز، مأموران انتظامی شهرستان تبریز از راه‌اندازی مزرعه استخراج ارز دیجیتال در یک باغ ویلایی مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار مأموران انتظامی کلانتری 25 کندرود قرار گرفت.
وی افزود: در این راستا مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضایی به همراه نماینده اداره برق به این محل اعزام و در بازرسی از این محل موفق شدند تعداد 60 دستگاه ماینر قاچاق را کشف کنند.
فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه را 10 میلیارد ریال برآورد کردند، ادامه داد: در این رابطه یک متهم شناسایی و دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی کردند.
انتهای پیام/