درخشش ورزشکاران نوجوان یزد در رقابتهای شیراز جونیور - تسنیم
دبیر هیئت اسکواش استان یزد، گفت: اسکواش بازان نوجوان یزد در مسابقات شیراز جونیور خوش درخشیدند و موفق به کسب شش مدال رنگارنگ شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدحسین جعفری، دبیر هیئت اسکواش استان یزد امروز در جمع خبرنگاران از موفقیت ورزشکاران نوجوان یزد در مسابقات شیراز جونیور خبر داد و اظهار داشت: ورزشکاران استان با نمایشی درخشان موفق شدند شش مدال رنگارنگ شامل یک طلا، دو نقره و سه برنز را بهدست آورند و بار دیگر شایستگیهای ورزش پایه یزد را به نمایش بگذارند.
وی با اشاره به نتایج بهدست آمده افزود: در این رقابتها علی عزیزی با عملکردی چشمگیر به مدال طلای مسابقات دست یافت و عنوان نخست را کسب کرد، همچنین امیررضا الوانساز و نازنین تقینژاد با نمایش فنی و هوشمندانه، توانستند مدال نقره را به دست آورند.
دبیر هیئت اسکواش استان یزد، عنوان کرد: سید مبین سیدان، یوسف قرشی و ترنم کارگر نیز با تلاش و پشتکار خود موفق شدند در جایگاه سوم رقابتها قرار بگیرند و سه مدال برنز دیگر را برای استان به ارمغان آورند.
جعفری در ادامه تأکید کرد: این افتخارآفرینیها نتیجه تلاش مستمر مربیان، برنامهریزیهای هدفمند هیئتهای ورزشی و پشتکار ورزشکاران جوان استان است و قطعاً نویدبخش آیندهای روشن برای ورزش قهرمانی یزد خواهد بود.
انتهای پیام/781/