خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 06 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت تمام قد از پیمانکاران بومی در اردبیل

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 13:13
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل، گفت: حمایت تمام قد خود را از واگذاری پروژه ها به پیمانکاران و مشاوران استان اردبیل انجام می دهیم.
اردبيل،جلسات،فني،نماهاي،سيمان،شوراي،سبحاني،يادآور،عمراني،حما ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، فرهاد سبحانی امروز جلسه شورای فنی استان اردبیل، اظهار داشت: حضور مدیران کل در جلسات شورای فنی الزامی است و باید شخص مدیران کل در جلسات حاضر شده تا شاهد رسمیت یافتن این جلسات در بالاترین سطح برای تصمیم‌گیری در حوزه فنی و اجرایی باشیم.
وی تصریح کرد: تعداد اعضای اصلی جلسات شورای فنی استان هشت نفر است که مدیران کل آن باید در جلسات شخصا حضور پیدا کرده و به هیچ وجه نماینده یا معاونی را به جلسات اعزام نکنند.
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل ضرورت حمایت از شرکت‌های پیمانکاری و مشاوره را در سطح استان برای ارتقا به پایه یکم یادآور شد و گفت: قطعا امسال تلاش خواهیم کرد تا به تعداد شرکت‌های پایه یک و 2 پیمانکاری و مشاوره افزوده شده و این شرکت‌ها در استان اردبیل بتوانند کارهای مهم و اساسی را انجام دهند.
سبحانی ضرورت تأمین سیمان مورد نیاز واحدهای عمرانی را در فصل کاری یادآور شد و افزود: به‌زودی جلسه‌ای را با حضور مدیرعامل کارخانه سیمان اردبیل و مسئولان صمت به همراه اعضای شورای فنی برگزار خواهیم کرد تا نحوه تأمین و توزیع سیمان مشخص شده و تا آن زمان کارخانه سیمان باید به تولید سیمان تیپ 2 خود ادامه دهد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار برگزاری جلسات کارشناسی و کمیته‌های فعال شورای فنی، ضروری است تا گزارشی از نحوه تولید بتن و آسفالت تهیه شده و مشکلات گذشته در این زمینه به سرعت برطرف شود.
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل حمایت همه‌جانبه خود را از شرکت‌های پیمانکاری و مشاوره بومی اعلام کرد و ادامه داد: در کنار دادن امتیاز خاص به این پیمانکاران ضروری است تا دستگاه‌های اجرایی در واگذاری پروژه‌ها به این شرکت‌ها حمایت همه‌جانبه را انجام دهند تا زمینه رشد و ارتقای آنها در سطوح بالاتر فراهم آید.
سبحانی ضرورت استفاده از ظرفیت مشاوران را در اجرای طرح‌های مختلف به ویژه طرح‌های ترافیکی یادآور شد و اضافه کرد: با هماهنگی نظام مهندسی قرار شد 2 بحث در حوزه ساخت و ساز جدی شود که موضوع اول رعایت مبحث 19 در ساختمان‌سازی است که با توجه به ناترازی انرژی، ضروری است تا خانه‌های مردم با کمترین هزینه گرم شده و مورد مراقبت قرار گیرد.
وی مشکل دوم را اجرای نماهای ناایمن در ساختمان‌ها اعلام کرد و یادآور شد: متأسفانه شاهد گسترش نماهای رومی و سنگی در شهر اردبیل هستیم در حالی که باید به تناسب موقعیت جغرافیایی نماهای متنوع استفاده شده و تنها استفاده از نماهای رومی و سنگی در ساختمان‌ها را شاهد نباشیم.
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل بیان کرد: ممنوعیت نماهای بی‌کیفیت به تصویب رسیده و در کنار آن بتن‌ریزی با جرثقیل در واحدهای احداثی ممنوع است و این امر باید از طریق پمپ و تجهیزات مناسب به انجام برسد.
سبحانی تصریح کرد: تمام تلاش ما در سال‌جاری بر این خواهد بود تا در کنار حمایت از توسعه کیفی ساخت و سازها، نظارت‌های خود را تقویت کرده تا پروژه‌های نیمه‌تمام به سرانجام رسیده و امکان استفاده از ظرفیت منابع ملی و استانی در تکمیل این پروژه‌ها فراهم آید.
انتهای پیام/131/