خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 06 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

60 درصد از سرانه‌های فرهنگی اراک به بهره‌برداری نرسیده است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 15:30
رئیس شورای شهر اراک گفت: بر اساس آخرین آمارهای موجود، 60 درصد از سرانه های فرهنگی این شهر به دلیل اعلام عدم نیاز از سوی آموزش و پرورش و سایر موانع، به مرحله بهره برداری نرسیده است.
فرهنگي،آموزش،اراك،شهر،هويت،پرورش،عسگري،مدارس،همكاري،توسعه

محمد عسگری در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در اراک، با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در بخش آموزش و پرورش و زیرساخت‌های فرهنگی، اظهار داشت: متأسفانه 60 درصد از سرانه‌های فرهنگی شهر اراک به دلیل اعلام عدم نیاز از سوی آموزش و پرورش و همچنین برخی مشکلات اجرایی، به مرحله بهره‌برداری نرسیده‌اند که این آمار نگران‌کننده است و باید با همکاری بین دستگاهی برای رفع موانع موجود چاره‌اندیشی شود.
وی افزود: این مسئله یک زنگ خطر جدی برای توسعه فرهنگی شهر اراک است و لزوم برنامه‌ریزی دقیق در این حوزه مورد تاکید است.
ضمن اینکه، مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری امسال باید سرمایه‌گذاری‌های هوشمندانه و هدفمند، به ویژه در حوزه آموزش و فرهنگ، در دستور کار قرار گیرد.
عسگری تصریح کرد: زیرساخت‌های فرهنگی نقش مهمی در شکل‌دهی به هویت نسل آینده دارند و در شرایط فعلی، مدارس به عنوان مهم‌ترین پایگاه‌های فرهنگی باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.
ضمن اینکه، برخی از مدارس شهر نیازمند بازسازی و تقویت فضاهای آموزشی هستند که در این راستا سرمایه‌ گذاران بخش خصوصی آمادگی خود را برای ورود به این عرصه اعلام کرده‌اند.
رئیس شورای شهر اراک ادامه داد: حفظ و انتقال هویت فرهنگی از اهمیت بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه اراک دارای پیشینه‌ای غنی از آداب، سنن، زبان‌ها و گویش‌های محلی است، باید تلاش کنیم این هویت ارزشمند به نسل‌های بعدی منتقل شود و در همین راستا پیشنهاد می‌شود با همکاری آموزش و پرورش، بخشی از ساعات فوق برنامه مدارس به آموزش مبانی فرهنگی و سنتی اختصاص یابد.
وی بیان کرد: برگزاری کلاس‌های هفتگی یا ماهانه با حضور افراد آگاه و علاقه‌مند می‌تواند به تقویت هویت بومی و فرهنگی دانش‌آموزان کمک کند که این اقدام، مکمل آموزش رسمی خواهد بود و نقش موثری در توسعه اجتماعی شهر خواهد داشت.
عسگری افزود: همکاری همه‌جانبه مسئولان آموزش و پرورش و دستگاه‌های فرهنگی برای فعال‌سازی ظرفیت‌های بلااستفاده و تحقق برنامه‌های توسعه فرهنگی مورد تاکید است و حفظ و ارتقای فرهنگ بومی و آموزش صحیح به نسل جدید، یک مسئولیت جمعی است که نباید از آن غفلت کنیم.
انتهای پیام/711/