هشدار دادستان بجنورد به جهاد کشاورزی و مالکین استخرها
در پی حادثه تلخ غرق شدگی سه نوجوان در یکی از استخرهای کشاورزی دادستان بجنورد از بازداشت مدیرعامل و متصدی یکی از مجموعه های اقتصادی و کشاورزی استان خبر داد.

سید جواد ایلالی، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد ضمن ابراز نگرانی نسبت به حوادث تلخ در حوزه استخرهای کشاورزی خواستار توجه جدی جهاد کشاورزی و مالکین این استخرها به مسئولیتهای قانونی خود شداظهار داشت: در سالهای اخیر حوادث تلخی رخ داده که عمدتاً منجر به جان باختن نوجوانان و جوانان در این استخرها شده است.
مهمترین علت این حوادث عدم رعایت اصول ایمنی و عدم وجود علائم هشداردهنده در این مکانها است.
وی خواستار نصب تابلوهای ممنوعیت شنا، محصور کردن اماکن خطرناک، و نظارت مستمر توسط کارشناسان جهاد کشاورزی و افزود: در یکی از مراکز کشاورزی شهرستان سملقان، عدم توجه به هشدارها و رعایت اصول ایمنی منجر به فوت سه نوجوان شد.
پیشتر ایرادات این مرکز از سوی رئیس دادگستری استان تذکر داده شده بود، اما مسئولین این واحد اقدامی مؤثر انجام ندادند.
دادستان بجنورد اعلام کرد: دستور بازداشت مدیرعامل این واحد صادر شده و برخورد قاطع قانونی با دیگر متخلفان نیز انجام خواهد شد.
وی تأکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی موظف است استخرهایی که فاقد مجوز قانونی هستند را شناسایی و اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع چنین حوادثی اجرا کند.
دادستان همچنین از خانوادهها خواست تا مراقبت بیشتری نسبت به فرزندان خود داشته باشند و تأکید کرد: شنا در این استخرها بدون داشتن تجهیزات نجات غریق بسیار خطرناک بوده و نوجوانان و جوانان نیز مهارت کافی برای شنا ندارند.
مسئولان جهاد کشاورزی باید نظارت کافی بر اماکن پرخطر داشته باشند و از صدور مجوزهای غیر ایمن جلوگیری کنند.
ایلالی با اشاره به ظرفیتهای قانونی دادستانی، اعلام کرد که برخورد قاطع و جدی با متخلفانی که به وظایف قانونی خود عمل نکنند، اجتنابناپذیر خواهد بود.
وی هشدار داد: ممکن است مجوز بهرهبرداری این مراکز لغو و پرونده قضایی علیه این افراد تشکیل شود.
دادستان همچنین خواستار نظارت مستمر، نصب علائم هشداردهنده، و ایجاد محیط ایمن در این استخرهای کشاورزی شد.
انتهای پیام/311/.