خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت جهاد کشاورزی هیچ بدهی معوقه‌ای به کشاورزان و سیستم بانکی ندارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 18:18
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بدهی‌های وزارتخانه به کشاورزان و سیستم بانکی کشور تعیین تکلیف شده است، گفت: برای اولین بار، این وزارتخانه هیچ بدهی معوقه‌ای ندارد.
كشاورزي،جهاد،وزارتخانه،قزلجه،نوري،تقويت،تأكيد،وزارت،اشاره،وزير

باشگاه خبرنگاران جوان - جلسه شورای معاونان وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر سرمایه‌گذاری و امیدآفرینی با حضور غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد.
نوری قزلجه در این جلسه، با تأکید بر جذب سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی به‌عنوان اولویت شعار سال، به موفقیت‌های تنظیم بازار، تعیین تکلیف بدهی‌های وزارتخانه و احیای جایگاه ایران در سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اشاره کرد و خواستار ارائه اخبار امیدبخش در رسانه‌ها برای تقویت روحیه عمومی جامعه شد.
وی با تبریک هفته کارگر و قدردانی از تلاش‌های کارگران بخش کشاورزی، این حوزه را یکی از ارکان اصلی تحقق شعار سال در زمینه اقتصاد و سرمایه‌گذاری دانست و افزود: کمبود سرمایه در کشاورزی چالش مهمی است، اما باید از این چالش‌ها برای جذب سرمایه و تقویت زیرساخت‌های این بخش بهره‌گیری کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی با ابراز رضایت از گزارش‌ها درباره قیمت‌گذاری، خودکفایی محصولات کشاورزی، تأمین کود بهاره، دامپزشکی و امور بین‌الملل گفت: احیای حق رأی ایران در سازمان فائو و تقویت همکاری‌های بین‌المللی از دستاورد‌های مهم وزارتخانه است که در این راستا باید از اقدامات و پیگیری‌های معاونت امور بین‌الملل وزارتخانه در موفقیت و حل این مسأله باید قدردانی شود.
وی تاکید کرد: معاونان تخصصی وزارت جهاد کشاورزی باید در دیدار با مسئولان و نخبگان جامعه، با تسلط کامل بر عملکرد وزارتخانه ضمن تشریح و تبیین از دستاورد‌های این ٨ ماه کار و فعالیت دفاع کنند.
نوری قزلجه با اشاره به تعیین تکلیف بدهی‌های وزارتخانه به کشاورزان و سیستم بانکی گفت: برای نخستین بار، این وزارتخانه هیچ بدهی معوقه‌ای ندارد.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به محدودیت‌های منابع آب و چالش‌های اقلیمی، بر لزوم نگاه علمی به این مسائل تأکید کرد و گفت: برگزاری همایش‌هایی با محوریت سرمایه‌گذاری، تغییرات اقلیم، نظام بهره‌برداری و تجارت محصولات کشاورزی در سال ١۴٠۴ ضروری است، باید با ایده‌های جدید، خلاق و عملیاتی چشم‌انداز و آینده روشن این بخش‌ها را دقیق و علمی ترسیم شود.
منبع: وزارت جهاد کشاورزی