خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به مافیا تبدیل شده است

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 18:18
قزوین-نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به مافیا تبدیل شده و برخی افراد اجازه تعیین تکلیف نیروهای شرکتی را نمی‌دهند.
قزوين،شركتي،اداري،موضوع،استان،هفتم،نيروهاي

به گزارش خبرنگار مهر، عباس بیگدلی در شورای اداری استان قزوین که ظهر شنبه در سالن جلسات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد اظهار کرد: استان قزوین این ریسک را پذیرفته تا به‌صورت پایلوت مجری طرح فواد باشد و به‌مراتب از این زاویه در سطح کشور بررسی خواهد شد پس فارغ از نتیجه که حاصل می‌شود ما از شما می‌خواهیم به همین سبب نگاه ویژه‌ای به استان قزوین داشته باشید.
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مطالبات ما که جزو برنامه هفتم نیز است درخصوص تصمیم‌گیری و تعیین تکلیف نیروهای شرکتی است چنانچه چند هزار نفر به عنوان نیرو شرکتی مشغول فعالیت هستند اما این موضوع به مافیا تبدیل شده و برخی افراد اجازه نمی‌دهد تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در این حین شکل بگیرد که ما از شما می‌خواهیم به‌طورجدی پیگیر این موضوع باشید.
وی در پایان گفت: در برنامه هفتم توسعه بحث کاهش سرمایه انسانی به‌ویژه ۱۰ درصد بالابردن بهره‌وری در سیستم اداری و پنج اصلاح ساختار اداری استخدامی است که ما از شما می‌خواهیم نسبت به این موضوع به‌صورت جدی ورود کرده و برنامه‌های اجرایی دولت را در این حوزه تشریح بفرمایید.