خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش تعهدات مالی مولدسازی خراسان جنوبی به ۱.۴ میلیارد در سال جاری

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 18:24
بیرجند-مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی از کاهش قابل توجه تعهدات مالی مولدسازی استان در سال ۱۴۰۴ به ۱.۴ میلیارد تومان خبر داد.
استان،ذاكريان،تومان،املاك،تعهد،اقتصادي،اجتماعي،مولد،درآمدي

به گزارش خبرنگار مهر ، مرتضی ذاکریان، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی بعدازظهر شنبه در نشست کارگروه مولدسازی استان با مرور عملکرد گذشته استان در حوزه مولد سازی، اعلام کرد: این استان به دلیل محدودیت‌های ساختاری نظیر استقرار دستگاه‌های اجرایی در ساختمان‌های استیجاری و کمبود فضای اداری، در مقایسه با استان‌های دیگر بضاعتی کمی در حوزه مولدسازی دارد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ تعهد مالی استان برای مولدسازی ۲۰۰ میلیارد تومان تعیین شد، اما تنها ۱۰ تا ۱۱ میلیارد تومان محقق شد و این کسری، عملکرد درآمدی استان را تحت تأثیر قرار داد.
وی بیان داشت: با پیگیری‌های اداره کل در سال ۱۴۰۲ تعهد درآمدی استان از محل مولد سازی برای سال۱۴۰۳، به ۱۵.۹ میلیارد تومان کاهش یافت و خوشبختانه با دستیابی به مازاد درآمد، امکان بهره‌گیری از مزایای قانونی فراهم شد.
ذاکریان با بیان اینکه تعهد سال جاری به ۱.۴ میلیارد تومان رسیده، این موفقیت را نتیجه «نزدیکی به واقعیت‌های اقتصادی استان» دانست.
ذاکریان همچنین به انتقادات مردمی نسبت به واگذاری املاک کم‌ارزش مانند مدارس روستایی و خانه‌های بهداشت اشاره کرد و گفت: این املاک اغلب زمین‌های اهدایی خیرین هستند و واگذاری آنها به اعتراضات و آسیب به سرمایه اجتماعی منجر می‌شود که بر همین اساس، با تأکید استاندار، این موارد از فرایند مولدسازی خارج شدند.
مدیرکل امور اقتصادی استان، گفت: مولدسازی املاک ادارات کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی ، دانشگاه پیام نور، اداره کل زندانها و اقدامات تامینی، جهادکشاورزی و آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ذاکریان در پایان تأکید کرد: اگرچه رقم فعلی مولدسازی در مقایسه با استان‌های دیگر کوچک است، اما انطباق با واقعیت‌های محلی و رعایت ملاحظات اجتماعی، مسیر پایدارتری را برای درآمدزایی خراسان جنوبی ایجاد کرده است.