خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کالچو مرکاتو خبر داد؛ طارمی به فکر ماندن، اینتر به دنبال فروش!

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 18:30
پایگاه خبری کالچو مرکاتوی ایتالیا مدی شد که در حالی مهاجم ایرانی اینترمیلان به دنبال ادامه حضور در این تیم است که نراتزوری از پیشنهاد باشگاه‌های دیگر برای جذب وی استقبال می‌کند.
مهاجم،اينتر،مدافع،تابستان،نراتزوري،طارمي

باشگاه خبرنگاران جوان - نراتزوری خود را برای پایان فصلی شلوغ آماده می‌کند.
آنها با وجود حذف از کوپا ایتالیا، هنوز برای قهرمانی سری‌آ و لیگ قهرمانان اروپا در تلاشند.
با این حال، مدیران باشگاه و جوزپه ماروتا، رئیس اینتر، در حال حاضر در پشت صحنه برای تقویت تیم در فصل آینده تلاش می‌کنند.
Calciomercato خبر داد که اینتر بر اساس نظر سیمونه اینزاگی، سرمربی این تیم، در نقل و انتقالات تابستانی ۲۰۲۵ جذب یک مهاجم نوک، یک مدافع کناری و یک مدافع میانی را در اولویت قرار داده است.
البته مدافع عنوان قهرمانی سری‌آ در صورت جدایی مهدی طارمی، سعی خواهد کرد ۲ مهاجم نوک را به خدمت بگیرد.
این ملی‌پوش ایرانی تابستان سال گذشته با قراردادی آزاد به سن سیرو کوچ کرد، اما در ۳۷ بازی در تمام رقابت‌ها تنها سه بار گلزنی کرده است.
طبق این گزارش، طارمی به ترک اینتر در تابستان فکر نمی‌کند، به خصوص که قرارداد سه و نیم میلیون یورویی او در سال ۲۰۲۷ به پایان می‌رسد.
با این حال، نراتزوری پذیرای پیشنهادات برای این بازیکن و امیدوار است که این مهاجم ۳۲ ساله را در تابستان با یک مهاجم دیگر جایگزین کند.