پروژه انتقال آب از خلیج فارس به کرمان متوقف است
نماینده مردم کرمان از پیگیری پروژه انتقال آب از خلیج فارس به کرمان خبر داد و گفت: این پروژه متوقف است و مشکل اصلی این پروژه کمبود اعتبار است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مجید دوستعلی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان، با اشاره به مهمترین اقدامات خود در مجلس دوازدهم، اظهار داشت: آغاز فعالیت مجلس دوازدهم همزمان با شهادت مظلومانه آیتالله رئیسی و یارانش بود؛ این ضایعه تاثیر مستقیمی بر فضای کاری مجلس گذاشت و ضرورت انتخاب رئیسجمهور جدید را به موضوعی محوری تبدیل کرد.
وی با بیان اینکه تشکیل کمیسیونهای تخصصی از مهمترین گامهای نخستین مجلس است، افزود: کمیسیونها مرکز تخصصی بررسی لوایح و طرحها هستند و نمایندگان با عضویت در این کمیسیونها میتوانند نقش موثر و مفیدی ایفا کنند.
دوستعلی به شعار انتخاباتی خود که «قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون» بود، اشاره کرد و گفت: در راستای عمل به این شعار، کمیسیون برنامه و بودجه را انتخاب کردم؛ چرا که این کمیسیون مادر، رکن اساسی در مدیریت منابع کشور است؛ همچنین به دلیل اهمیت بحث نظارت، عضو کمیسیون اصل 90 قانون اساسی شدم، کمیسیونی که وظیفه پیگیری تخلفات و نظارت قوی بر نهادها را بر عهده دارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور فعال در مجلس و کمیسیونهای تخصصی، محور اصلی عملکرد نمایندگی من است، تاکید کرد: اصلیترین وظیفه نماینده، حضور فعال در مجلس است؛ باید در صحن حضور داشته باشم، لوایح را بخوانم، به مذاکرات گوش دهم و آگاهانه رأی بدهم.
وی ادامه داد: حضور نماینده در صحن، نه تنها حق مردم است بلکه تضمین اجرای قانون به نفع مردم خواهد بود و من سعی کردم با تمرکز بر وظیفه نظارت و قانونگذاری، در تمامی جلسات شرکت کنم و بههیچوجه دعوتهای غیرضروری را به قیمت غیبت در مجلس نپذیرفتم.
دوستعلی با اشاره به سفر اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به استان کرمان در مهرماه سال گذشته، گفت: این سفر بسیار موثر بود؛ با حضور بیش از 17 نفر از اعضای کمیسیون در کرمان، پروژههای اولویتدار استان به دقت بررسی شد و ما توانستیم اعتبارات عمرانی قابل توجهی جذب کنیم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره دستاوردهای این سفر توضیح داد: در نتیجه این پیگیریها، بودجه پروژههایی چون بیمارستان روانپزشکی و بیمارستان شفا کرمان، پروژه انتقال آب به کرمان، پروژه جاده کرمان-راور، باند دوم کرمان-کوهپایه، ساماندهی گلزار شهدای کرمان، کنارگذر کرمان و دیگر پروژهها مجموعاً بیش از 750 میلیارد تومان افزایش یافت.
وی با ارائه جزئیات افزود: بیمارستان روانپزشکی از 157 میلیارد تومان به 270 میلیارد تومان، بیمارستان شفا کرمان از 44.8 میلیارد تومان به 150 میلیارد تومان افزایش اعتبار پیدا کرد؛ محور کرمان ـ زرند، 214 میلیارد تومان بودجه داشت که 360 میلیارد تومان شد، باند دوم محور کرمان ـ کوهپایه از 4 میلیارد تومان به 80 میلیارد تومان افزایش یافت، کنارگذر کرمان از 28 میلیارد تومان به 50 میلیارد، پروژه انتقال آب کرمان از 291 میلیارد تومان به 350 میلیارد تومان و خط دیگر هم از 241 میلیارد تومان به 350 میلیارد تومان افزایش یافت.
تحقق سهم 15 درصدی معادن در بودجه کشور
دوستعلی از بازگشت حقوق 15 درصدی معادن خبر داد و عنوان کرد و گفت: قانونی که سالها بهدرستی اجرا نمیشد، با پیگیری مستمر نمایندگان کرمان و امضای 170 نماینده مجلس در حمایت از اجرای آن، امسال عملی شد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 8 هزار و 250 میلیارد تومان به شهرهای معدندار اختصاص یافت که 60 درصد این عدد در کرمان خواهد بود، اظهار داشت: رقمی بیسابقه که میتواند تحول بزرگی در توسعه استان ایجاد کند.
دوستعلی با اشاره به مشکلات ناشی از حضور اتباع بیگانه غیرمجاز در کشور، گفت: باید هرچه سریعتر ساماندهی اتباع انجام شود؛ تأسیس سازمان ملی مهاجرت تصویب شده و لایحه تشکیل این سازمان توسط دولت تهیه و به مجلس ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه همه را نمیشود اخراج کرد اما نسبت به کسانی که غیرمجاز وارد میشوند باید فکری کرد، خاطرنشان کرد: ساماندهی مهاجرین نه به معنی اخراج صرف نیست، بلکه به معنای ایجاد یک نظام منسجم برای مدیریت مهاجرت و حضور اتباع در کشور است.
ضرورت نظارت میدانی و عملیاتی بر اجرای قوانین
نماینده مردم کرمان و راور بر نقش کلیدی مجلس در حوزه نظارت تاکید کرد و گفت: نظارت تنها به معنای ارسال تذکر نیست؛ نظارت باید میدانی، عملیاتی و دقیق باشد؛ همانطور که مقام معظم رهبری نیز تاکید کردند، پیگیری نظارتی جدی و بدون وقفه باید سرلوحه کار نمایندگان باشد.
دوستعلی تصریح کرد: اگر نظارتها تقویت شوند، بسیاری از مشکلات کشور در مراحل اولیه شناسایی و اصلاح خواهند شد؛ نظام حکمرانی ما مبتنی بر مردمسالاری دینی است و وظیفه ماست که ضمن حفظ احترام به مسئولان منتخب مردم، به وظایف نظارتی خود عمل کنیم.
وی افزود: بنده همواره تاکید کردهام که در انتصابات دولتی هیچگونه دخالت غیرقانونی نخواهم کرد و تنها در چارچوب قانون و با هدف حمایت از شایستهسالاری، به مسئولان مشاوره و پیشنهاد ارائه میکنم البته تغییر مدیران نیز باید با رویکرد ارتقا و افزایش کارایی انجام شود، نه بر مبنای ملاحظات سیاسی.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیتهای استان کرمان، خاطرنشان کرد: امروز فرصتهای زیادی در کرمان برای توسعه گردشگری، کشاورزی، صنعت و خدمات وجود دارد که باید با برنامهریزی دقیق و همراهی بخش خصوصی و دولتی فعال شوند؛ طرحهای عمرانی متوقف یا کند شده نیز باید سریعتر در شورای برنامهریزی استان پیگیری و اجرایی شوند.
دوستعلی ادامه داد: هر اقدامی که بتواند شرایط زندگی مردم کرمان را بهبود بخشد و توسعه همهجانبه استان را رقم بزند، از حمایت و پیگیری من برخوردار خواهد بود.
وی از پیگیری مسئله ورود آب خلیجفارس به کرمان از سوی مسئولان استان خبر داد و گفت: پروژه انتقال آب از خلیج فارس به کرمان متوقف است و مشکل اصلی این پروژه اعتبار است؛ البته مسئولان استان در تلاش هستند تا زمان اجرای این طرح تنش آبی برای مردم کرمان ایجاد نشود.
انتهای پیام/511/