خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داخل بندر شهید رجایی و اطراف آن تحت پوشش نیروهای امدادی هلال احمر

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 19:18
رئیس سازمان امدادونجات گفت: داخل بندر شهید رجایی و اطراف آن تحت پوشش نیروهای امدادی و عملیاتی جمعیت هلال احمر قرار دارد.
حريق،محمودي،امداد،عملياتي،انفجار،اعزام،نجات،حادثه،محل

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات گفت: حریق و انفجار در بندر شهید رجایی، بندرعباس، منجر به مصدومیت صدها نفر و جان باختن دست‌کم ۴ تن شد.
۹ تیم عملیاتی و پنج فروند بالگرد برای مهار آتش‌سوزی به محل اعزام شده‌اند.
محمودی، در تشریح این خبر افزود: با اشاره به وقوع حریق و انفجار در بندر شهید رجایی اعلام کرد: در ساعت ۱۱:۵۵ دقیقه امروز، ستاد بحران کشور این حادثه را به سازمان امداد و نجات اطلاع داد.
با توجه به وسعت حریق و انفجار، بلافاصله ۹ تیم عملیاتی از مرکز استان و شهرستان‌های همجوار به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: پنج فروند بالگرد نیز برای اطفای حریق به منطقه اعزام شده‌اند.
با توجه به اینکه حریق ناشی از مواد شیمیایی است و گازهای خطرناکی متصاعد می‌کند، اولویت اصلی مهار سریع آتش و ایمن‌سازی منطقه است.
پس از آن، پاکسازی محدوده خطر انجام خواهد شد.
رئیس سازمان امداد و نجات در ادامه بیان کرد: خوشبختانه داخل بندرگاه و اطراف آن تحت پوشش نیروهای امدادی و عملیاتی جمعیت هلال احمر قرار دارد و تقریباً تمامی مجروحین سرپایی و مصدومین از منطقه تخلیه و به مراکز درمانی منتقل شده‌اند، و همکاران آتش‌نشانی در حال اطفای حریق در محل اصلی آتش‌سوزی هستند.
وی در خصوص تعداد مصدومین و تلفات این حادثه اظهار داشت: تاکنون حدود ۴۷۰ نفر به صورت سرپایی مداوا شده‌اند.
بابک محمودی تصریح کرد: بزرگترین عامل جراحت، شکستگی شیشه‌ها بوده است.
محمودی در خاتمه خاطر نشان کرد: بر اساس گزارش عوامل امدادی در صحنه، متأسفانه تا این لحظه ۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند و امیدواریم این تعداد افزایش نیابد.