خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمد آشوری در محل حادثه بندر شهید رجایی: مردم به شایعات توجه نکنند

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 20:24
بندرعباس-در پی وقوع حادثه در محوطه بندر شهید رجایی بندرعباس استاندار هرمزگان با حضور در محل حادثه ضمن تشریح جزئیات این رویداد، تأکید کرد: مردم به شایعات توجه نکنند.
حادثه،محل،بحران،مديريت،استان،مصدومان،آشوري،انفجار،زودي

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آشوری در گفت‌وگو با رسانه‌ها در محل حادثه اظهار کرد: از لحظه وقوع انفجار، ستاد مدیریت بحران استان به سرعت وارد عمل شد این انفجار که وسعت زیادی داشته، در حاشیه سایت‌های کانتینری و خارج از محوطه اصلی بندر رخ داده و بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که برخی مواد اشتعال‌زا در این محل وجود داشته است.
وی با اشاره به تعداد مصدومان افزود: بر اثر این حادثه، حدود ۵۱۴ نفر به طور نسبی دچار آسیب شدند خوشبختانه با بسیج کامل بیمارستان‌های استان و استان‌های همجوار، خدمات‌رسانی به مصدومان به سرعت در حال انجام است.
متأسفانه یک نفر نیز جان خود را از دست داده که موجب تأثر همه ما شد.
استاندار هرمزگان درباره روند مدیریت بحران تصریح کرد: اولویت ما نجات جان انسان‌هایی است که در محل حادثه حضور داشتند خوشبختانه گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد عملیات اطفا حریق به خوبی در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود طی چند ساعت آینده آتش کاملاً مهار شده و وضعیت به حالت عادی بازگردد.
آشوری همچنین نسبت به انتشار اخبار غیرموثق در فضای مجازی هشدار داد و گفت: از مردم عزیز خواهش می‌کنم به گمانه‌زنی‌ها و شایعات توجه نکنند.
تیم‌های تخصصی در محل حضور دارند و علل اصلی وقوع حادثه به طور دقیق در حال بررسی است.
اطلاعات کامل و رسمی به زودی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
وی در پایان تأکید کرد: تمام توان استان برای مدیریت این بحران به کار گرفته شده و با همکاری تمامی نهادهای امدادی و تخصصی، امیدواریم به زودی شاهد بازگشت آرامش کامل به منطقه باشیم.