خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده‌باش تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر بوشهر در پی حادثه بندر شهید رجایی

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1404 - 20:24
بوشهر- مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر از آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی این جمعیت در پی وقوع حادثه انفجار در بندر شهید رجایی استان هرمزگان خبر داد.
استان،امداد،هرمزگان،بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه شنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر کشور و استان هرمزگان افزود: علیرغم پاسخ دهی و آمادگی استان هرمزگان و حضور تیم واکنش سریع سازمان امداد و نجات، تمامی ظرفیت‌های امدادی استان بوشهر در حالت آماده‌باش قرار گرفته است.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر تاکید کرد: با توجه به اهمیت تسریع در روند امدادرسانی، تیم‌های تخصصی، پایگاه‌ها و شعب جنوبی استان، تیم واکنش سریع، امداد هوایی و سگ‌های زنده‌یاب آنست نیز در آماده‌باش کامل قرار دارند.