خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ابر و رگبار باران در ۸ استان

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 07:58
سازمان هواشناسی امروز (یکشنبه) در تهران و هفت استان دیگر کشور افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی کرد.
غرب،خراسان،شمال،كشور،وزش،باد،شمالي

به گزارش مشرق، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز (یکشنبه) در برخی نقاط دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و غرب تهران، شمال خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، زنجان، برخی مناطق ایلام و خراسان شمالی، افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش بینی می‌شود.
فردا (دوشنبه) با نفوذ جریانات خنک شمالی به سواحل دریای خزر، ابرناکی، بارش باران گاهی رعدوبرق همراه با کاهش دما در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی آغاز می شود.
در این روز همچنین در برخی مناطق شمال غرب کشور و استان‌های کرمانشاه، ایلام، سمنان، خراسان رضوی و خراسان جنوبی نیز افزایش ابر، گاهی رگبار و رعدوبرق رخ می‌دهد.
امروز در غرب و شمال غرب، دوشنبه و سه‌شنبه در شرق و شمال شرق کشور، وزش باد شدید رخ خواهد داد که در برخی ساعات سبب خیزش گردوخاک در مناطق مستعد خواهد شد.
همچنین توده گردوخاکی در کشور عراق شکل گرفته است که احتمال نفوذ و گسترش آن به غرب و شمال غرب کشور طی ۲۴ ساعت آینده وجود دارد.
امروز آسمان تهران نیمه ابری با وزش باد، گاهی وزش باد شدید و در غرب شهر با بارش پراکنده همراه است.
بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۱ و کمینه دمای آن به ۲۲ درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد رسید.