خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گروه پاپ فیلیپینی، سفیر مسابقات والیبال قهرمانی جهان شد

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 11:29
رئیس کنفدراسیون والیبال آسیا گفت: با تلفیق دنیای ورزش و سرگرمی و هم افزایی این دو، قصد داریم علاقه به والیبال را افزایش داده، تبادل فرهنگی را ترویج کنیم.
جهان،گروه،فيليپين،واليبال،مسابقات،قهرماني،اجراي،جهاني،ملي،تي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هواداران فیلیپینی در آستانه یک رویداد هیجان‌انگیز قرار دارند؛ گروه نوظهور کی‌پاپ BOYNEXTDOOR اجرای مراسم افتتاحیه‌ میزبانی تاریخی فیلیپین از مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان 2025 را بر عهده خواهد داشت.
این مراسم در تاریخ 12 سپتامبر در سالن Mall of Asia Arena شهر مانیل برگزار می‌شود.
رامون تاتس سوزارا، رئیس فدراسیون ملی والیبال فیلیپین و کنفدراسیون والیبال آسیا، روز شنبه این خبر را رسماً اعلام کرد.
اعضای گروه شامل سونگهو، ری‌وو، جهیون، ته‌سان، لیهان و وون‌هاک به عنوان سفیران جهانی مسابقات قهرمانی جهان در مانیل معرفی شدند و با اجرای پرشور خود، آغازگر رقابت 32 کشور حاضر در این تورنمنت خواهند بود.
تیم ملی مردان فیلیپین، موسوم به آلاس فیلیپیناس، میزبان مسابقات قهرمانی جهان 2025 خواهد بود.
سوزارا که همچنین معاون اجرایی فدراسیون جهانی والیبال است، گفت: ما با دقت کامل گروه موسیقی را انتخاب کردیم تا گام مؤثری در ارتقای جایگاه جهانی والیبال و ایجاد هیجان برای این رویداد برداریم.
این همکاری فرصتی عالی برای جذب هواداران در سراسر جهان فراهم می‌آورد و با تأثیر جهانی این گروه، مخاطبان گسترده‌تر و متنوع‌تری به این رقابت‌ها جذب خواهند شد.
کمیته سازمان‌دهنده محلی به ریاست سناتور آلان پیتر کایتانو، ویلیام وینسنت آرنِتا مارکوس (فرزند رئیس‌جمهور فیلیپین) و کریستینا فراسکو (وزیر گردشگری)، برای نخستین بار یک گروه کی‌پاپ را برای اجرای مراسم افتتاحیه انتخاب کردند.
آنان باور دارند حضور فعال این گروه پاپ موجب افزایش مشارکت و تماشای این مسابقات در سطح محلی و بین‌المللی خواهد شد.
سوزارا افزود: با تلفیق دنیای ورزش و سرگرمی و هم‌افزایی این دو، قصد داریم علاقه به والیبال را افزایش داده، تبادل فرهنگی را ترویج کنیم و از طریق جذب گردشگران، به رشد اقتصاد محلی کمک نماییم.
همزمان با اجرای این گروه در شب افتتاحیه‌ تاریخی، تیم آلاس فیلیپیناس نیز پس از 51 سال برای نخستین بار در مسابقات قهرمانی جهان حضور می‌یابد.
تیم فیلیپین در گروه A ابتدا با تیم ملی تونس (رتبه 40 جهان و قهرمان یازده دوره‌ی آفریقا) روبرو خواهد شد و پس از آن اجرای هیجان‌انگیز گروه موسیقی فلیپینی برگزار می‌شود.
در ادامه، فیلیپین به مصاف تیم‌های ملی ایران (رتبه 15 جهان) و مصر (رتبه 20 جهان) خواهد رفت.
سایر مسابقات مرحله گروهی قهرمانی مردان جهان در سالن Smart Araneta Coliseum از 12 تا 18 سپتامبر برگزار خواهد شد و مرحله حذفی از 20 تا 28 سپتامبر در MOA Arena پیگیری می‌شود.
انتهای پیام/