هسته اجرایی کشت و صنعت به بخش خصوصی واگذار شود
معاون مدیریت منابع انسانی استاندار اردبیل گفت: ضرورت دارد در سال سرمایه گذاری برای تولید با حفظ مرکزیت کشت و صنعت در مدیریت دولت، هسته اجرایی آن به بخش خصوصی واگذار شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، عزیز حبیبی امروز در آیین معارفه مدیرعامل جدید کشت و صنعت و دامپروری مغان، اظهار داشت: نباید کشت و صنعت در گیر و دار روزمرگی دچار شده و حتی نتواند پرداخت حقوق پرسنل را به موقع انجام دهد.
وی تصریح کرد: فراتر از این مسئله، انتظار ما این است تا کشت و صنعت به عنوان یک بنگاه عظیم اقتصادی از ضرر و زیان ناشی از سوء مدیریت خارج شده و شرایط بهتری را در مدیریت این مجموعه برای تولید ثروت و افزایش زنجیره ارزش افزوده فراهم آورد.
معاون مدیریت منابع انسانی استاندار اردبیل گفت: کشت و صنعت با شرایط آرمانی فاصله دارد و انتظار میرود مدیریت جدید این مجموعه به نحوی عمل کنند تا کشت و صنعت از زیاندهی به مسیر و ریل سوددهی افتاده و سفره حکمرانی هزینه ازای آن به دادهمحور تغییر یابد.
حبیبی افزود: در این زمینه بهتر است 2 کشت و صنعت مغان و پارس در شمال استان اردبیل با بهرهگیری از تجارب کشورهای مختلف و بنگاههای عظیم اقتصادی دنیا در مسیر تحول علمی و مجهز شدن به فناوریهای روز قرار گیرند که حرکت آغاز شده در تولید بذر نیز در همین راستا مطلوب و مناسب بوده است.
وی با تاکید بر توسعه آموزشهای تکنولوژی در کنار بهرهگیری از تجارب کشورهای مختلف خاطرنشان کرد: تکنولوژی برتر علمی و فناوری می تواند مجموعه کشت و صنعت را از مدیریت سنتی به یک مدیریت تحولآفرین سوق داده و حرکت بدهد.
معاون مدیریت منابع انسانی استاندار اردبیل در ادامه اضافه کرد: هسته مرکزی کشت و صنعت باید در دست دولت و وزارت جهاد کشاورزی باشد اما لاینهای مختلف آن میتواند به بخش خصوصی واگذار شده تا در تولید بذر، مواد پروتئینی، لبنی و صنایع تبدیلی مختلف شرایط بهتری در این مجموعه اتفاق بیفتد.
حبیبی بیان کرد: هستههای اجرایی کشت و صنعت باید به بخش خصوصی واگذار شود تا به دور از فساد و یا سوء مدیریت، امکان تولید ثروت با ارزش افزوده بیشتر در این مجموعه فراهم آید.
وی همکاری کشت و صنعت را با پارک علم و فناوری استان و شکلگیری استارتاپهای خلاقانه و صنایع متناسب در این حوزه یادآور شد و ادامه داد: باید برجستگان و کارشناسان در این حوزه ورود پیدا کنند تا شرایط ارتقای بهرهوری را در این بنگاه عظیم اقتصادی شاهد باشیم تا با گذر از رویه سنتی، این مدیریت سنتی جای خود را به مدیریت علمی و دانشمحور بدهد.
در این مراسم رئیس هیئت مدیره سابق کشت و صنعت مغان نیز تصریح کرد: هر چند استراتژی خوبی بعد از تحویل گرفتن کشت و صنعت از بخش خصوصی در جلوی راه قرار گرفت اما نتوانستیم به نحوه مطلوب برنامهریزیها و هدفگذاریها را به سرانجام برسانیم.
نایبعلی رحیمی گفت: در مدت 24 ماه مسئولیت کشت و صنعت معان سعی کردیم تا این مجموعه به سمت علمی با فناوریهای نوین و دانشبنیان حرکت کند چرا که مدیریت صنعتی در این مجموعه دیگر پاسخگو نبوده و در این راستا از ظرفیت علوم و فنون جدید در تولید بذر استفاده کردیم.
وی افزود: در راهاندازی کارخانههای فرآوری مختلف به ویژه لبنیات و تولید رب و همچنین تولید بذر ذرت و سرگم و سایر بذور ورود موفقی داشتیم و این مجموعه نیازمند تحول اساسی با تکیه بر منابع انسانی توانمند است.
رئیس هیئت مدیره سابق کشت و صنعت مغان در ادامه خاطرنشان کرد: کشت و صنعت باید در مسیر سوددهی حرکت کند و اقدامات خوبی در این زمینه آغاز شده ولی انتظار میرود این تلاشها همچنان با قوت و قدرت ادامه پیدا کند.
در این مراسم همچنین مسئول نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی نیز کشت و صنعت را پیشران و ویترین کشاورزی کشور و نظام اسلامی توصیف کرد و ادامه داد: این بنگاه اقتصادی باید در تراز انقلاب اسلامی و به عنوان یک مجموعه الگویی، مقبول و اثرگذار حرکت کرده و برنامهریزی کند.
حجتالاسلام اسد علیزاده اضافه کرد: ارتباط مستمر با مراکز علمی، تهیه بانک ژنتیکی، تعامل با دانشکده کشاورزی و مرکز تحقیقات و توجه به مدیریت درست آب در کشت و صنعت مغان به عنوان حلقه مفقوده بوده که باید در اصلاح رویه گامهای جدی برداشته شود.
به گزارش تسنیم، در این مراسم از زحمات «صمد بهزاد» مدیریت قبلی کشت و صنعت قدردانی و «خلیل نیکشاد» به عنوان مدیرعامل جدید کشت و صنعت مغان معرفی شد.
انتهای پیام/131/