دانشگاه باید ایدهپرداز و خالق رسانه باشد نه فقط مصرفکننده - تسنیم
رئیس هماهنگی استان های دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست «رسانه مهدوی تمدن ساز» با اشاره به نقش بی بدیل رسانه و لزوم حکمرانی علمی، بر ضرورت ایده پردازی و تولید محتوا توسط دانشگاه ها تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مسیب داوری مشاور قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس هماهنگی استانهای دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی، پیش از ظهر امروز در نشست «رسانه مهدوی تمدن ساز در عصر ظهور» که با حضور مسئولین و دانشجویان در سالن آمفیتئاتر سلطانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه زمانی در رفاه است که ایدهپرداز باشد و تنها به رفتار تکبعدی در علوم پزشکی یا علوم انسانی بسنده نکند.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اگر رهبر نبودند، ریاست فضای مجازی کشور را برعهده میگرفتند، بیان کرد: امروز در عصر هوش مصنوعی و انفجار اطلاعات به سر میبریم و هر اتفاقی در بستری به نام رسانه به معنای عام و فراگیر رخ میدهد.
مشاور قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ایران از جمله گوگلمحورترین کشورها در جهان است و حتی بیش از آمریکا از گوگل استفاده میکند.
نخستین کلمات و جملاتی که کاربران جستجو میکنند، روح، روان و رفتار ذهنی آنان را رصد کرده و در باکسی اختصاصی ذخیره میشود.
داوری با اشاره به مصرفکننده بودن کشور در بسترهای رسانهای بیان کرد: گوگل نهتنها دادهها را تحلیل آماری و کیفی میکند، بلکه بر اساس این تحلیلها استراتژیهای کلان طراحی میشود.
وی با انتقاد از غفلت دانشگاهها در تولید رسانه تصریح کرد: دانشگاه امروز بهجای تولیدکنندگی رسانه، صرفاً مصرفکننده شده است، این در حالی است که رسانه بالاترین تأثیر را بر تغییر ذهن دارد و با مهندسی ذهن خلاق میتوان روح انسان را کنترل کرد که این مهم نیازمند ایجاد زیرساختهای لازم است.
رئیس هماهنگی استانهای دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: وظیفه اصلی دانشگاه تولید دانش است و هر جامعهای که رهبری علمی نداشته باشد، به اجتماعی درمانده و عقبافتاده تبدیل خواهد شد.
نمونه این مسئله را در افغانستان و عراق میتوان دید که بیش از تهدید نظامی، از طریق رسانه تحت سلطه قرار گرفتند.
وی با اشاره به اندیشه مهدویت و امید به آینده عنوان کرد: آنچه انسان را خلاق نگه میدارد، امید به فرداست؛ اما در کشور ما برخلاف رسانههای بیگانه، کمتر به موضوع مهدویت پرداخته شده است.
داوری افزود: تولید فیلمها و کارتونهای آخرالزمانی در دنیا نشاندهنده تحولات عظیم علمی و تمدنی آینده است و در آینده، قدرت کشورها به نفت و معادن وابسته نخواهد بود بلکه برتری در دانش معیار اصلی قدرت خواهد بود.
رئیس هماهنگی استانهای دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز غرب، حکمرانی رسانه، مدیریت فلسفه، هنر و حتی طراحی را در اختیار دارد و بسیاری از کتابهای درسی فلسفه هنر در دانشگاهها توسط آنان نوشته شده است.
داوری در پایان بشارت داد: با وجود سلطه گسترده غرب بر فرهنگ و ملل مختلف، در آخرالزمان مردانی از این سرزمین علم را به نهایت خواهند رساند و کشتی تمدن جهان را ناخدایی کرده و تمدنی نوین ایجاد خواهند کرد.
انتهای پیام/781/