وحدت و آمادگی دو رکن اساسی مقابله با تهدیدات دشمن است
سنندج- معاون استانها و بسیج سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به اهمیت انسجام اسلامی در خنثیسازی توطئههای دشمنان،برلزوم آمادگی کامل دستگاههای اجرایی کردستان دربرابر انواع تهدیدات تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد علی قمی ظهر یکشنبه در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان کردستان که با حضور اعضای شورا و مدیران استانی برگزار شد، ضمن تشکر از تلاشهای صورت گرفته در حوزه پدافند غیرعامل، اظهار داشت: کردستان واقعاً بدون ادعا در جهت حفاظت از ایران اسلامی و در جهت پیشرفت ایران اسلامی گام برمیدارند و لازم میدانم از همه اعضای محترم شورا و مدیران عزیزی که گزارش دادند تشکر بکنم.
وی با تاکید بر لزوم فعالتر و مؤثرتر عمل کردن کارگروههای پدافند غیرعامل بر اساس قانون و اساسنامه مصوب مقام معظم رهبری، ابراز امیدواری کرد با مصوبات این شورا، حفاظت از زیرساختها، مقابله با تهدیدات و کاهش آسیبپذیریها در استان به نحو مؤثری پیش رود.
قمی در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تسلیت حادثه بندر شهید رجایی به جانباختگان و مجروحان این حادثه، موضوع پدافند غیرعامل را مقابله با تهدیدات از طریق اقدامات و تمهیدات مختلف دانست و تصریح کرد: گاهی اوقات با ادبیاتمان، گاهی اوقات با رفتارمان و گاهی اوقات با کارکردمان باید در جهت تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی، حفظ تمامیت ارضی و پیشرفت کشور اسلامیمان گام برداریم.
معاون استانها و بسیج سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به تلاشهای دشمن برای عملی کردن تهدیدات نظامی در یک سال گذشته، اقتدار نیروهای مسلح و پدافند عامل کشور را مانع تحقق اهداف آنان دانست.
وی فلسفه تشکیل سازمان پدافند غیرعامل را در کنار پدافند عامل، ناکام گذاشتن دشمن در رسیدن به اهداف خود از طریق اجرای دستورالعملهای ابلاغ شده به دستگاههای مختلف عنوان کرد.
قمی با تشریح اهداف و مأموریتهای سازمان پدافند غیرعامل بر اساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، بر لزوم حصول اطمینان از آمادگی دستگاهها در برابر تهدیدات تاکید و به گزارشهای ارائه شده توسط مدیران آب منطقهای، برق، صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد.
معاون استانها و بسیج سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به تشکیل کمیته پدافند غیرعامل در سطح ملی و استانها، بر اهمیت حضور مسئولان مربوطه از جمله دادستان مرکز استان در جلسات شورا تاکید کرد.
وی مصوبات کمیته دائمی پدافند غیرعامل را برای تمامی دستگاهها لازمالاجرا دانست و یادآور شد: استنکاف از اجرای این مصوبات طبق قانون مجازات اسلامی قابل پیگیری است.
وی با اشاره به تبصرههای مربوط به تأمین اعتبار و مسئولیت اجرای پدافند غیرعامل در قانون و اساسنامه سازمان، از دستگاههای اجرایی خواست تا اعتبار لازم برای پیشگیری و مقابله با تهدیدات را پیشبینی کنند.
معاون استانها و بسیج سازمان پدافند غیرعامل همچنین حکم ریاست سازمان پدافند غیرعامل به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور در این حوزه و حل مشکل تأمین اعتبار در دولت چهاردهم را از جمله اقدامات مهم برشمرد.
قمی در سخنان خود، اهداف کلی مورد انتظار از مدیران و کارگروههای پدافند غیرعامل در استان را تشریح کرد و گفت: این مهم شامل داشتن برنامه پاسخ اضطراری به حوادث و تهدیدات، برنامه حفظ تداوم کارکرد، برنامه برگشت پذیری و برنامه حفاظت از زیرساختها میشود.
وی با تاکید بر جدیت در اجرای دستورالعملهای ابلاغ شده در حوزه پدافند غیرعامل ابراز امیدواری کرد؛ با تلاش و همکاری همگان دشمن در رسیدن به اهداف خود ناکام بماند.