خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره مندی 219هزار و 738 خانوار استان از کالا برگ الکترونیکی

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 14:53
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: در مجموع 219 هزار و 738 خانوار در استان مشمول استفاده از طرح کالا برگ الکترونیکی شدند.
استان،خراسان،جنوبي،تعاون،اجتماعي،رفاه،كارگري،كارگر،حوزه،مدير ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، غلامرضا اشرفی، امروز در نشست خبری اظهار کرد: شعار امسال هفته کار و کارگر، رفاه برای سرمایه‌گذاری تعیین شده که از 11 اردیبهشت این هفته آغاز می‌شود.
اجرای 110 عنوان برنامه هفته کار و کارگر در خراسان جنوبی
وی گفت: در سطح استان 17 برنامه محوری و 110 عنوان برنامه در طول هفته کار و کارگر اجرا می‌شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: اجلاسیه شهدای کارگر استان 18 اردیبهشت در بیرجند برگزار می‌شود.
همچنین یادواره شهدای کارگر در شهرستان‌های خوسف، قاین و سایر مناطق استان نیز برگزار خواهد شد.
اشرفی افزود: کارگاه‌های آموزشی، تجلیل از فعالان حوزه کار و کارگری، اجرای برنامه دوشنبه‌های ورزشی و برگزاری همایش تخصصی روز ایمنی و بهداشت کار از جمله این برنامه‌هاست.
در حوزه ایمنی کار نیز دوره‌های آموزشی برگزار می‌شود و عیادت از آسیب‌دیدگان حین کار و حضور تیم‌های سلامت و سنجش سلامت در بین کارگران از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده است.
اعزام 50 نفر از کارگران خراسان جنوبی به دیدار با مقام معظم رهبری
وی بیان کرد: مراسم تجلیل از کارگران و واحدهای نمونه استان نیز با حضور معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت برگزار خواهد شد.
امسال 50 نفر از کارگران خراسان جنوبی نیز برای دیدار با مقام معظم رهبری اعزام خواهند شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی اظهار کرد: استان‌های تهران، یزد و خراسان جنوبی جزو استان‌های تراز یک در بحث نرخ بیکاری هستند.
در حوزه تحقق اشتغال و اشتغال فارغ‌التحصیلان، خراسان جلنوبی موفق شد رتبه دوم کشور را کسب کند و در شاخص مشارکت فعال، رتبه برتر را به دست آوردیم.
وجود 132 هزار بیمه‌شده تامین اجتماعی کارگری در استان
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: در مجموع 219 هزار و 738 خانوار با جمعیتی بالغ بر 678 هزار و 794 نفر در استان مشمول این طرح شدند که این جمعیت معادل 84 درصد کل جمعیت استان است.
اشرفی با بیان اینکه در استان 283 تشکل کارگری وجود دارد، تصریح کرد: در خراسان جنوبی بیش از 13 هزار واحد کارگری و 132 هزار بیمه‌شده تامین اجتماعی کارگری داریم و دستمزد نیروهای کار در سال جاری 45 درصد افزایش یافته است.
صادرات 27 میلیون دلاری حوزه تعاون
وی به وضعیت تعاونی‌های استان اشاره کرد و گفت: 703 تعاونی فعال در استان وجود دارد که در حوزه‌های مختلف اعم از تولیدی، توزیعی و خدماتی فعالیت می‌کنند.
در حوزه تعاون، 27 میلیون دلار صادرات صورت گرفته و 10 هزار و 529 فرصت شغلی در این تعاونی‌ها ایجاد شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: عمده محصولات صادراتی تعاونی‌های استان در زمینه کشاورزی، سنگ‌های قیمتی و محصولات صنعتی بوده که به کشورهای همسایه و اروپایی صادر شده است.
انتهای پیام/252/