خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۰ گروه و تشکل مردمی در خوزستان میزبان کاروان خدام رضا (ع) هستند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 15:06
اهواز - دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان گفت: بیش از ۸۰ گروه و تشکل مردمی در سراسر استان میزبان کاروان خدام رضا (ع) و مجری اجرای برنامه‌ها هستند.
خوزستان،رضا،امام،كرامت،مردمي،خورشيد،سايه،برگزاري،اريكه،الاسل ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین دانیال اریکه پیش از ظهر امروز یکشنبه در نشست خبری هجدهمین جشنواره زیر سایه خورشید استان خوزستان که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد با بیان اینکه ایران اسلامی، ایران امام رضایی است اظهار کرد: خوزستان برای هجدهمین سال متوالی در دهه کرامت به مدت ۱۳ روز زیر سایه خورشید قرار می‌گیرد و کاروانی از خدام حرم حضرت امام رضا (ع) به خوزستان سفر می‌کنند.
دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان عنوان کرد: از بدو ورود کاروان به استان برنامه‌ریزی صورت گرفته که در بیش از ۲۷ شهرستان و ۵۱ بخش خوزستان حضور خواهند داشت.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ گروه و تشکل مردمی در سراسر خوزستان میزبان کاروان خدام رضا علیه السلام و مجری اجرای برنامه‌ها هستند، گفت: همچنین این کاروان در جشن‌ها و شادی‌های مومنانه که تشکل‌های مردمی برگزار می‌کنند حضور پیدا خواهند کرد.
به گفته دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان، پس از عملیات اربعین اباعبدالله الحسین (ع) در خوزستان، دهه کرامت و عید غدیر بزرگ‌ترین عملیات مردمی در خوزستان است.
حجت الاسلام اریکه بیان کرد: تاکنون بیش از ۲۸۰ برنامه در سامانه ثبت شده که در راستای کیفی‌سازی در حال برنامه‌ریزی هستند.
وی با اشاره به شعار سال تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری، گفت: شعار محوری «با سرمایه گذاری برای تولید، ایران امام رضا را آباد کنیم» را برای دهه کرامت تعیین کرده‌ایم که برنامه‌های امسال در این راستا پیش برده می‌شوند.
دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان ادامه داد: دیدار با خانواده شهدا، حضور در بیمارستان‌ها، مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست، مرزبانی، بهزیستی، جشن‌های دانش آموزی و دانشجویی، کارخانجات و اجتماعات کارگری پادگان و هرجا که دسترسی به وجود امام رضا (ع) در این ایام برایشان میسر نیست از برنامه‌های کاروان خواهد بود.
حجت الاسلام اریکه هدف از برگزاری برنامه‌ها را زیارت از راه دور اعلام کرد.
وی به پویش‌های دهه کرامت اشاره و اظهار کرد: پویش ۸۸۸۸ پرش غذا در شب میلاد امام رضا (ع) در اهواز برای نیازمندان اجرا می‌شود که یک هزار و ۱۱۱ خانواده طبخ غذا را با نمک متبرک حرم انجام خواهند داد.
دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان افزود: همچنین پویش آشپزخانه‌های حضرتی توسط مردم خوزستان رقم می‌خورد.
پویش کتابخوانی راه وصل نیز با کتاب‌های انتشارات پژوهش‌های آستان قدس رضوی اجرا می‌شود که بیش از ۱۵ هزار جلد کتاب بین جوان‌ها و نوجوان‌ها توزیع می‌شود.
به گفته حجت الاسلام اریکه، در شب میلاد حضرت رضا (ع)، با کمک فرمانداری، دیگ خمیر ۸۰۰ نانوایی اهواز به نمک حرم امام رضا (ع) متبرک خواهد شد.
وی بیان کرد: امسال برنامه ریزی صورت گرفته تا در روز میلاد حضرت رضا (ع)، خدام در زایشگاه‌های استان حضور پیدا کنند و هر مادری اسم فرزندش را رضا و معصومه گذاشته باشد هدیه متبرکه تقدیمشان خواهد شد.
دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان تاکید کرد: دهه کرامت در خوزستان باید به رویکرد شادی و مومنانه تبدیل شود و مردم باید کرامت حضرت امام رضا (ع) را در دهه کرامت متوجه شوند.
برگزاری جشن ۱۵ هزار نفری
حجت الاسلام اریکه اضافه کرد: برای نخستین بار جشن ۱۵ هزار نفری میلاد امام رضا علیه السلام در اهواز برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه امسال پس از هشت سال دهه کرامت در ایام مدارس است تصریح کرد: ۲۰۰ کار که دانش آموز توانایی انجام آن را دارد لیست شده، به آنها اعلام می‌شود که هر کدام کاری را به نیت امام رضا (ع) انجام داده و فیلم آن را برای ما ارسال کنند، این افراد در قرعه کشی شرکت داده شده و به آنها هدایایی تقدیم می‌شود که هدف از انجام این کار گره زدن نوجوان‌ها به امام رضا علیه السلام است.
به گفته دبیر ستاد برگزاری جشن‌های مردمی «زیر سایه خورشید» در خوزستان، روز دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه ساعت ۱۵ مراسم استقبال از خدام امام رضا علیه السلام در فرودگاه بین المللی اهواز برگزار می‌شود.
حجت الاسلام اریکه اظهار کرد: شهرستان‌های رامشیر، شادگان و اهواز در حال ساخت چایخانه حضرتی هستند و این چایخانه در دزفول به بهره‌برداری رسیده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه با توجه به حادثه انفجار در بندرعباس و داغدار بودن هموطنان چه تدابیری برای اجرای برنامه‌ها اندیشیده شده است، گفت: اجرای برنامه‌های دهه کرامت پس از سه روز عزای عمومی آغاز می‌شود؛ طبق برنامه ریزی آستان، خدام و گروهی از عتبه حضرت با خانواده جانباختگان و بازماندگان حادثه دیدار خواهند داشت، همچنین روز اول برنامه‌ها به صورت گرامیداشت اجرا می‌شود.