خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ژنرال اسرائیل: ارتش اسرائیل نمی‌تواند حماس را شکست دهد - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 15:30
ژنرال سابق ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که ارتش اسرائیل نمی تواند جنبش حماس را شکست دهد چرا که به زعم او، حماس تونل ها و بمب هایی در اختیار دارد.
اسرائيل،ارتش،غزه،صهيونيستي،رژيم،جنگ

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسحاق بریک، ژنرال سابق ارتش رژیم صهیونیستی به عدم پیروزی رژیم اسرائیل در جنگ غزه اذعان کرد و گفت که حماس هنوز هزاران رزمنده دارد که در یک جنگ فرسایشی با اسرائیل هستند.
ژنرال سابق ارتش رژیم صهیونیستی افزود ارتش اسرائیل نمی‌تواند حماس را شکست دهد به دلیل تونل‌ها و بمب‌هایی که در اختیار دارد.
روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» نیز به نقل از «گادی آیزنکوت» رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد: «اسرائیل» 9 هدف برای جنگ [غزه] مشخص کرده بود که هیچ کدام از آنها تاکنون محقق نشده و این غیرقابل قبول است.
فرمانده اسبق ستاد کل ارتش اسرائیل افزود: افسران آمریکایی برای تحقیق درباره طرح ما (برای جنگ غزه) آمدند، اما چیزی پیدا نکردند.
حدود یک سال و نیم پیش ارتش اسرائیل بعد از شکست اطلاعاتی و نظامی در برابر مقاومت فلسطین در غزه، جنگی علیه این منطقه راه انداخت و گفت که اسرای خود را به خانه زنده بر می‌گردانند و مقاومت فلسطین را حذف خواهد کرد؛ ادعایی که تا این لحظه تحقق نیافته و شماری از اسرا در اثر حملات خودی کشته شده و مقاومت فلسطین همچنان پابرجاست.
انتهای پیام/