خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزان ارز حجاج همان ۵۰۰ یورو خواهد بود/ حراج سکه مرکز مبادله ادامه خواهد داشت؟

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 16:00
سخنگوی مرکز مبادله گفت: در خصوص حراج سکه منتظر برنامه بانک مرکزی هستیم، چون در حقیقت مالک سکه‌ها بانک مرکزی است.
مركزي،بانك،ارز

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - علی سعیدی مدیرعامل مرکز مبادله در جمع خبرنگاران گفت: در خصوص حراج سکه منتظر برنامه بانک مرکزی هستیم، چون در حقیقت مالک سکه‌ها بانک مرکزی است.
او افزود: سررسید سکه‌های پیش فروش شده در حال رسیدن است.
امسال طرح‌های بانک مرکزی بیشتر روی پیش فروش است تا فروش نقدی.
او در خصوص آمدن ارز مسافرتی به بازار تجاری هم بیان کرد: سامانه ما کامل شده است و نیاز به یک یک ابلاغیه و هماهنگی بین دستگاهی هستیم که این موارد انجام شود حداکثر از ابتدای تابستان ما می‌توانیم ارز مسافری در بازار تجاری داشته باشیم.
او می‌گوید: ارز حجاج طبق روال قبل است و بانک مرکزی آن را انجام می‌دهد و میزان آن همان ۵۰۰ یورو و بنظر با نرخ مرکز مبادله خواهد بود.