خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله مجدد رژیم صهیونیستی به چادرهای آوارگان فلسطینی

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 16:53
چادرهای آوارگان فلسطینی در شهر خان یونس و مرکز غزه هدف حمله پهپادی ارتش اشغالگراسرائیلی قرار گرفت که تاکنون 13 شهید در پی داشته است.
فلسطيني،غزه،رژيم،حمله،شهادت،صهيونيستي،نفر،چادرهاي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری فلسطین امروز یکشنبه از حمله پهپادی مجدد ارتش رژیم صهیونسیتی به چادرهای آوارگان فلسطینی در نزدیکی شهر «حمد» در شمال غربی خان‌یونس واقع در جنوب نوار غزه خبر دادند.
بر اساس گزارش‌های منتشر شده در این حمله پهپادی 8 شهروند فلسطینی به شهادت رسیدند که در بین آن‌ها زنان و کودکان نیز وجود دارد.
خبرگزاری فلسطینی شهاب نیز از حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونسیتی به دیرالبلح در مرکز نوار غزه خبر داد.
بر اساس این گزارش، در این حمله 5 شهروند فلسطینی به شهادت رسیدند.
.
سه روز پیش نیز پهپادهای ارتش اشغالگر اسرائیل چادرهای آوارگان فلسطینی در محوطه مدرسه «یافا» در محله التفاح (شرق غزه) را هدف قرار دادند.
این حمله که به محل اسکان خانواده‌های آواره اختصاص داشت، 32 شهید برجای گذاشت.
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به چادرهای آوارگان فلسطینی در حالی انجام شد که غیرنظامیان، از جمله کودکان در خواب بودند.
وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز از شهادت 51 فلسطینی طی 24 ساعت اخیر در تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه و زخمی شدن 115 نفر دیگر خبر داد.
این وزارتخانه افزود از ابتدای هجدهم مارس که رژیم صهیونیستی جنگ و تجاوزات خود را علیه غزه از سرگرفت، 2151 فلسطینی به شهادت رسیدند و 5598 نفر دیگر زخمی شدند.
بر اساس این گزارش، آمار کل شهدای غزه از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در اکتبر 2023 به 52 هزار و 243 نفر و مجروحان به 117 هزار و 639 نفر رسیده است.
انتهای پیام/