خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعطیلی سینما برای همدردی با مردم بندرعباس فردا 8 اردیبهشت

اعتماد | همه | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 17:40
سینماهای سراسر کشور فردا ۸ اردیبهشت‌ماه برای همدردی با مردم بندرعباس، سیاه‌پوش و تعطیل خواهند بود.
سينماداران،بندرعباس،انجمن،همدردي،سينماهاي

سینماهای سراسر کشور فردا ۸ اردیبهشت‌ماه برای همدردی با مردم بندرعباس، سیاه‌پوش و تعطیل خواهند بود.
کد خبر: 710218 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۷ ۱۷:۳۹:۴۵
سخنگوی انجمن سینماداران اعلام کرد: سینماهای سراسر کشور فردا ۸ اردیبهشت‌ماه برای همدردی با مردم بندرعباس، سیاه‌پوش و تعطیل خواهند بود.
به گزارش تسنیم، محمدرضا صابری دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران ضمن عرض تسلیت بابت درگذشت تعدادی از هم‌وطنان عزیزمان در فاجعه اسکله رجایی بندرعباس و همچنین ابراز همدردی با آسیب‌دیدگان اعلام کرد: در جلسه فوق‌العاده هیات مرکزی انجمن که امروز برگزار شد مصوب شد که سینماهای سراسر کشور فردا دوشنبه 8 اردیبهشت ماه 1404 تعطیل باشند.
وی تاکید کرد: جامعه سینمایی و سینماداران و ما در انجمن سینماداران از این غم بزرگ داغدار هستیم و امید داریم که آسیب‌دیدگان این حادثه تلخ هرچه سریعتر بهبود یابند.
ظهر شنبه 6 اردیبهشت‌ماه انفجار در کانتینرهای اسکله رجایی بندرعباس باعث کشته و مجروح شدن تعداد زیادی از هم‌وطنان شد.
عملیات اطفای حریق و نجات افراد ادامه دارد.