خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز روند کاهش دمای هوا در خراسان رضوی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 17:41
مشهد - کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: روند کاهش دمای هوا نیز از فردا آغاز می‌شود و تا چهارشنبه تداوم خواهد داشت.
درجه،استان،هواشناسي،رضوي،دماي،خراسان،وزش

به گزارش خبرگزاری مهر، سارا حکمی در خصوص وضعیت جوی استان خراسان رضوی اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، از امروز برای پاره‌ای از نقاط استان افزایش سرعت وزش باد موقتی همراه با رگبار باران و وقوع رعدوبرق و احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس هواشناسی خراسان رضوی افزود: فردا بر گستره و مقدار بارش‌ها در مناطق شمالی و مرکزی استان افزوده خواهد شد.
این وضعیت با شدت و ضعف در روزهای پایانی هفته ادامه دارد؛ بنابراین آب‌گرفتگی معابر و ایجاد رواناب دور از انتظار نیست.
وی گفت: همچنین روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، وزش باد شدید و در مناطق مستعد، احتمال طوفان گردوخاک با بروز خسارت و کاهش کیفیت هوا و میدان دید رخ خواهد داد.
به گفته حکمی، روند کاهش دمای هوا نیز از فردا آغاز می‌شود و تا چهارشنبه تداوم خواهد داشت.
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی درنهایت اعلام کرد: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، بین ۱۹ و ۳۶ درجه سانتی‌گراد بوده است و دمای مشهد امروز در گرم‌ترین ساعات به ۳۶ درجه و در خنک‌ترین ساعات به ۲۲ درجه خواهد رسید.
همچنین طی این مدت، قوچان با دمای ۱۴ درجه و سرخس با ۴۲ درجه، خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند.