خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگیری اعضای کابینه ترامپ بر سر تعرفه‌ها علیه چین - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 19:12
اعضای کابینه آمریکا روز یکشنبه در مورد اینکه آیا مذاکرات با چین بر سر تعرفه ها، همانطور که دونالد ترامپ ادعا کرده است، در حال انجام است یا خیر، اظهارات متناقضی ارائه دادند.
چين،تجاري،آمريكا،مذاكره،توافق،مذاكرات،جمهور،هفته،وزير،گذشته

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رویترز روز یکشنبه گزارش داد که دولت ترامپ هفته گذشته از آمادگی خود برای کاهش تنش جنگ تجاری با چین که نگرانی‌ها را در مورد رکود اقتصادی افزایش داده است، خبر داد.
ترامپ گفت که مذاکرات با چین در مورد تعرفه‌ها در حال انجام است و او و شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، صحبت کرده‌اند.
با این حال، پکن هرگونه مذاکره تجاری را رد کرده است.
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری، یکی از بازیگران کلیدی در مذاکرات تجاری آمریکا با چندین کشور، روز یکشنبه گفت که هفته گذشته در جلسات صندوق بین‌المللی پول در واشنگتن با همتایان چینی خود تعامل داشته است، اما در مورد بن‌بست تعرفه‌ها صحبتی نکرد.
«بروک رولینز»، وزیر کشاورزی آمریکا، در یک مصاحبه با سی‌ان‌ان عنوان کرد: هر روز ما در حال گفتگو با چین هستیم، به همراه 99، 100 کشور دیگری که پای میز مذاکره آمده‌اند.
بسنت به شبکه ای‌بی‌سی در پاسخ به این سوال که آیا آمریکا و چین در مورد تعرفه‌ها مذاکره می‌کنند یا خیر، به این سوال پاسخی نداد.
او تصریح کرد: من با همتای چینی خود تعامل داشتم، اما بیشتر در مورد مسائل سنتی مانند ثبات مالی و هشدارهای اولیه اقتصاد جهانی بود.
نمی‌دانم که آیا رئیس جمهور ترامپ با رئیس جمهور شی (جین پینگ) صحبت کرده است یا خیر.
بسنت که هفته گذشته گفته بود مذاکرات تعرفه‌ای با پکن «سخت» خواهد بود، جدول زمانی برای هرگونه توافق احتمالی با چین ارائه نداد.
وزیر خزانه داری آمریکا افزود که یک توافق تجاری می‌تواند ماه‌ها طول بکشد، اما کاهش تنش و توافق اصولی می‌تواند زودتر حاصل شود و مانع از بازگشت تعرفه‌ها به حداکثر سطح شود.
اعمال تعرفه‌های ترامپ، کشورهایی شریک تجاری آمریکا مانند کانادا، مکزیک و چین را تحت تاثیر قرار داده است.
نتیجه آن نوسانات بی‌سابقه بازار و آسیب جدی به اعتماد سرمایه‌گذاران به دارایی‌های واشنگتن بوده است.
انتهای پیام/