خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقویم آموزشی کشورمان 600 ساعت است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 20:12
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در تقویم آموزشی کشورمان 600 ساعت در طول سال تحصیلی برنامه آموزشی در نظر گرفته شده در حالی که این میزان در سایر کشورها 700 تا یک هزار ساعت است.
آموزشي،استان،تحصيلي،هوش،اردبيل،مصنوعي،آموزش،رشيدي،مديركل،تحو ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید اردشیر رشیدی عصر یکشنبه 7 اردیبهشت در همایش هوشمندسازی و تحول آموزشی در دارالفنون اردبیل اظهار داشت: ما باید به سمت کیفی‌سازی برنامه‌های آموزشی و توسعه برنامه مطالعه دانش‌آموزان و همچنین بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوشمندسازی حرکت کنیم تا ضعف و کاستی‌ها از بابت تقویم آموزشی و کاهش ساعات تدریس برطرف شود.
وی تصریح کرد: متأسفانه به دلایل مختلف ما با تعطیلاتی در طول سال تحصیلی روبه‌رو هستیم که این امر عقب‌ماندگی آموزشی را به دنبال دارد که امسال نیز به دلیل ناترازی انرژی در مناطق سردسیری مشکلات و چالش‌های جدی داشتیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: هر چند برنامه‌های ترمیمی برای کاهش ساعات آموزشی در سال تحصیلی جاری هدف‌گذاری شد اما همچنان انتظار می‌رود تقویم آموزشی در سال تحصیلی ارتقا کیفی پیدا کند.
رشیدی افزود: در کنار این امر، نامناسب بودن فضای آموزشی، توانمند نبودن نیروی انسانی، کهنگی برنامه درسی و محتواهای آموزشی و بسیاری از عوامل دیگر در پایین آمدن کیفیت تحصیلی دانش‌آموزان بسیار مؤثر است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان استان اردبیل در مقایسه با دانش‌آموزان سایر استان‌ها از نظر هوش و توانمندی تحصیلی وضعیت به مراتب بهتری دارند اما به دلیل پایین بودن سرانه پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های محدود استان، امکان ارتقای جایگاه استان در کنکور سراسری فراهم نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل بومی‌پذیری و توسعه مراکز علمی و دانشگاهی را زمینه‌‌ساز اعتلای جایگاه استان در رقابت با سایر استان‌‌ها در برگزاری آزمون‌های سراسری اعلام کرد و ادامه داد: دانش‌آموزان استان در عین حال که اعتماد به نفس بالایی دارند، از هوش مناسبی برخوردار هستند و در این زمینه مشکل خاصی وجود ندارد.
رشیدی تحول در برنامه درسی و ارزیابی تحصیلی را نیز یادآور شد و اضافه کرد: یکی از عوامل افت آموزشی عدم همسویی و تناسب همراهی نظام خانواده با مدرسه است در حالی که این ناهمگن بودن باید از مقطع پیش دبستانی تا بالاترین سطح برطرف شده و نابرابری‌های آموزشی نیز رفع شود.
وی بیان کرد: نباید در حوزه تحولات هوش مصنوعی و به‌کارگیری نظام الکترونیکی از تحولات جهانی عقب بمانیم بلکه بهتر است با تولید محتواها بر مبنای هوش مصنوعی و نظام فناوری جدید هم راستا با تحولات جهانی حرکت کرده و جزو 10 کشور برتر و پیشرو در هوش مصنوعی باشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل یادآور شد: تمام تلاش ما بر این است تا در سال تحصیلی آینده ظرفیت به‌کارگیری دانش‌آموزان را از فناوری‌های جدید و هوش مصنوعی ارتقا داده و معلمان را به مجهزترین امکانات در این عرصه آموزش داده و آراسته کنیم.
انتهای پیام/131