خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشریح مسئولیت های مدیران و رابطین فرهنگی حج 1404

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 20:30
معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری، به تشریح مسئولیت های مدیران و رابطین فرهنگی مجموعه های مکه و مدینه پرداخت.
فرهنگي،زائران،ثابت،هداياي،دعاي،حج،والمسلمين،ايام،توزيع،مديران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین رکن‌الدینی در نشست و کارگاه آموزشی توجیهی مدیران و رابطین فرهنگی مجموعه‌های مکه و مدینه حج 1404 که امروز یکشنبه، هفتم اردیبهشت ماه در سالن آمفی تئاتر بعثه مقام معظم رهبری در شهر مقدس قم برگزار شد، به تشریح برنامه‌ها و مسئولیت‌های فرهنگی در ایام حج پرداخت و از اجرای طرح جدید معاینه‌های ثابت خبر داد.
وی با توضیح و تبیین شرح وظایف معین‌های ثابت و مدیران مجموعه‌های فرهنگی، گفت: برای اولین بار طرح معینه‌های ثابت در این ایام اجرایی می‌شود.
در این راستا، وظایف مسئولان فرهنگی در قبال این معینه‌ها به طور دقیق توضیح داده شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین رکن‌الدینی همچنین به نحوه توزیع سجاده‌ها و هدایای ویژه زائران اشاره کرد و افزود: این هدایای فرهنگی باید به طور ویژه به زائران تعلق گیرد و به نحوی مطلوب توزیع شوند.
بر اساس دستورالعمل‌ها، 60 درصد ظرفیت هر کاروان باید این هدایای فرهنگی را دریافت کند و مدیران کاروان‌ها مسئول توزیع آن‌ها خواهند بود.
معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری به ضرورت تشکیل هفتگی شورای فرهنگی مجموعه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: شورای فرهنگی باید به طور هفتگی با مسئولیت مدیر مجموعه و حضور تمام خادمان فرهنگی، از جمله معاون معین و معینه‌ها، تشکیل شود.
همچنین تنظیم صورت‌جلسه‌های این جلسات باید در اختیار رابطین فرهنگی قرار گیرد تا آن‌ها بتوانند نظارت لازم را بر برنامه‌های فرهنگی مجموعه‌ها اعمال کنند.
وی در ادامه افزود: در این جلسات، علاوه بر مباحث مربوط به معینه‌های ثابت، برنامه‌های مختلف فرهنگی مانند محافل انس و معرفت، محافل انس با قرآن، دعای کمیل، دعای ندبه و دعای سمات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
همچنین، برنامه‌های ملی مذهبی که در شورای فرهنگی تصویب می‌شود، از جمله برگزاری نماز جماعت، باید به طور منظم و مطلوب اجرا شود تا زائران از این برنامه‌ها بهره‌برداری لازم را داشته باشند.
حجت‌الاسلام والمسلمین رکن‌الدینی تأکید کرد که برنامه‌های فرهنگی در ایام حج باید به نحوی اجرایی شوند که زائران از تمامی فرصت‌های معنوی این سفر بهره‌مند شوند و از آموزش‌های فرهنگی به بهترین شکل استفاده کنند.
انتهای پیام/