خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میدان ورزش میدان معرفت و خداشناسی است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 20:53
رئیس بسیج ورزشکاران کشور گفت: میدان ورزش میدان جهاد است، برخی ورزشکاران این را نشان دادند،در اوج قهرمانی نماز می خوانند در اوج قهرمانی عکس شهدا دست می گیرند.
ورزشكاران،شهيد،ورزشكار،شهدا،ميدان،بسيج،مازندران،ورزش،ميرجليل ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، مهدی میرجلیلی، رئیس سازمان بسیج ورزشکاران کشور در یادواره 34 شهید ورزشکار شهرستان سوادکوه ضمن گرامی داشت 5138 شهید ورزشکار کشور 1200 شهید ورزشکار مازندران و 34 شهید ورزشکار سوادکوه، اظهار کرد: شهادت قله است و برای رسیدن به قله باید از دامنه حرکت کرد، دامنه این قله چیست؟
صبر است، حلم، ایثار، گذشت، اخلاص و ایمان است، شهدا صبر، گذش، اخلاص و ایمان را معنا کردند.
وی، افزود: مجلس شهدای ورزشکار است، شهید ابراهیم هادی خود را در گود زورخانه برای خدا ساخت، میدان ورزش میدان معرفت و خداشناسی است.
میرجلیلی، بیان کرد: پهلوانان و قهرمانان دل در آسمان داشتند، ورزش را با ایمان شروع کردن و در عمل با دادن جان غیرت را معنا کردند، زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست ما به شهدا احتیاج داریم.
میرجلیلی با بیان اینکه شهدا در جهاد اصغر و جهاد اکبر هر دو پیروز شدند، تصریح کرد: میدان ورزش میدان خداشناسی است ، میدان ورزش میدان جهاد است، برخی ورزشکاران این را نشان دادند در اوج قهرمانی نماز می‌خوانند در اوج قهرمانی عکس شهدا دست می‌گیرند.
وی، خطاب به ورزشکاران، گفت: شما ورزشکاران در زندگی شخصی و ورزشی پیام شهدا را بگیرید.
در حاشیه این مراسم کاظم غفارپور، مسئول بسیج ورزشکاران مازندران در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با بیان اینکه یکی از مأموریت‌های سازمان بسیج ورزشکاران تمرین معنویت است، گفت: تمرین معنویت، ترویج رسم پهلوانی و رسم جوانمردی در همه ورزشکاران و فراهم آوردن بستر اخلاق محوری و اخلاق مداری از ماموریت‌های بسیج ورزشکاران مازندران است.
وی، خاطرنشان کرد: در مازندران 1200 شهید ورزشکار داریم که همه این شهدا دارای پرونده و شناسه ورزشی هستند.
غفارپور با اشاره به برنامه‌های مهم این سازمان، افزود: معرفی شهید شاخص ورزشکار در سال گذشته شهید" محسن حسین‌نیا بهنمیری" که در حادثه تروریستی راسک به شهادت رسید و قهرمان تکواندو مازندران و نیروی مسلح بود.
این مسئول، اظهار کرد: اردوی راهیان نور برای قهرمانان و ملی‌پوشان، برنامه‌های فرهنگی، سبک زندگی از برنامه‌های بسیج ورزشکاران به شمار می‌آید‌.
انتهای پیام/