خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و مصر

مهر | سیاسی | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1404 - 22:52
عباس عراقچی و بدر عبدالعاطی بصورت تلفنی گفتگو کردند.
خارجه،امور،وزير،غزه،صهيونيستي،مصر،رژيم

به گزارش خبرگزاری مهر، بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر عصر امروز طی تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، ضمن ابراز همدردی با کشورمان به‌خاطر حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، برای محروحان حادثه آرزوی بهبودی کرد.
وزیر امور خارجه مصر همچنین با اشاره به استمرار تلاش‌های مصر برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و کمک‌رسانی به مردم بی‌پناه غزه، وزیر امور خارجه کشورمان را از آخرین تحولات مربوط به این موضوع مطلع کرد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادامه محاصره غذایی و دارویی غزه همزمان با کشتار مردم بی‌گناه را جنایتی بی‌سابقه در تاریخ بشریت توصیف کرد و آمریکا و سایر حامیان رژیم صهیونیستی را شریک و همدست نسل‌کشی و جنایات جنگی اسرائیل دانست.
وی با تاکید بر ضرورت مقابله با سیاست رژیم صهیونیستی برای کوچ اجباری مردم غزه و کرانه باختری، بی‌تفاوتی جامعه جهانی در قبال این جنایت‌ها را بسیار حیرت‌آور و نگران‌کننده خواند.
عراقچی همچنین همتای مصری را در جریان روند گفتگوهای ایران-آمریکا قرار داد.