خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اطلس آسیب‌های اجتماعی خراسان شمالی گردآوری می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 07:18
بجنورد- مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی گفت: اطلس آسیب‌های اجتماعی خراسان شمالی در بازده یک ماهه گردآوری می‌شود.
اجتماعي،طلاق،اطلس،خراسان،شمالي،آسيب

ملیحه یغمایی در گفت‌وگو با مهر عنوان کرد: اطلس آسیب‌های اجتماعی خراسان شمالی در بازده یک ماهه گردآوری می‌شود و یک ماه هم تحلیل آن زمان خواهد برد و تا پایان خردادماه آسیب‌های اجتماعی تمام شهرستان‌ها اولویت‌بندی می‌شود.
وی تصریح کرد: وضعیت ۱۰ آسیب در شهرستان‌ها بررسی می‌شود و ۵ نقطه با بیشترین فراوانی را در هر آسیب هم مشخص می‌کنیم مثلاً اسفراین در طلاق چه وضعیتی دارد و بعد ۵ نقطه که بیشترین فراوانی در آسیب طلاق را دارند، مورد بررسی قرار می‌گیرند.
وی با بیان اینکه در جمع بندی آمارها به شهرستان‌ها در آسیب‌های اجتماعی رتبه می‌دهیم، ادامه داد: به این معنا که اسفراین در طلاق رتبه چند را در بین شهرستان‌های خراسان شمالی دارد که این اطلس آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
یغمایی گفت: اعتیاد، طلاق، خودکشی، خشونت، تکدی‌گری، حاشیه نشینی، فرار از منزل و… جز آسیب‌های اجتماعی است که اداره کل بهزیستی و نیروی انتظامی در برخی موارد مرجع آماری ین اطلس هستند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی بیان کرد: کار بزرگی را در بحث راهکارها بر اساس خصوصیات هر منطقه انجام خواهیم داد و به سمت تدوین یک برنامه اجرایی خواهیم رفت.