خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۰ ویژه برنامه هفته کار و کارگر در سیستان وبلوچستان در حال اجرا است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 07:41
زاهدان- مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت هفته کار و کارگر ۳۰۰ ویژه برنامه در سطح استان برگزار می‌شود.
كارگر،اجتماعي،شعار،برگزاري،ديدار،هفته،توليد،تعاون،رفاه،مقام، ...

خلیل احمد سلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با تبریک هفته کار و کارگر، افزود: براساس برنامه ریزی صورت گرفته، ۳۰۰ برنامه مختلف در بخش‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و غیره در سطح استان برای اجرا در هفته کار و کارگر برنامه ریزی و هم اکنون در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: این برنامه‌ها شامل برپایی میزهای خدمت، غبار روبی گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان، دیدار با ائمه جمعه، دیدار با فرمانداران و مسئولان ارشد دولت در مرکزاستان و سطح شهرستانها، بازدید از واحدهای تولیدی، دیدار با بازنشسته‌های تأمین اجتماعی و آسیب دیده، ویزیت رایگان، برگزاری کارگاه و دوره‌های آموزشی، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری با موضوع زنان ماهر برای ایران ماهر، نواختن زنگ فرهنگ کار در مدارس، برگزاری اردوی فرهنگ کار، تجلیل از کارگران نمونه، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و ورزشی، اهدای خون و غیره از جمله اهم برنامه‌های در حال اجرا در طی هفته کار و کارگر امسال در سیستان و بلوچستان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان شعار هفته کار و کارگر امسال را «ایران هنگام کار است» عنوان کرد و افزود: شعار امسال توسط مقام معظم رهبری «سرمایه گزاری برای تولید» نامگذاری شده، چند سال است که ایشان اولویت را با محوریت اقتصاد مطرح کرده و این که از امسال، تاکید بر تولید رفته برای همه ما دارای پیام است.
وی تصریح کرد: ما به عنوان دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری، نقش قابل توجهی در تحقق شعار سال داریم و در این راستا باید با تمام ظرفیت و توانمندی خود در حوزه کاری برای تحقق این شعار، تلاش کنیم.
سلامی بیان کرد: باید سرمایه گذاری برای تولید و افزایش مهارت آموزی که مورد تاکید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز هست، در سطح کشور و به خصوص استان تلاش کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که فرمودند کارگر، محور اصلی تولید است، تاکید کرد: ما در ادامه کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خود را موظف می‌دانیم تا اجرای برنامه‌هایی به مثل تقویت و ایمنی شغلی، حمایت از تعاونی‌های کارگری، رفع تبعیض‌ها و بهبود معیشت و تکریم معنوی کارگران در سال جاری، به عنوان یک اولویت پیگیری کنیم.