خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبریز، پایتخت خط نستعلیق است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 10:30
تبریز-مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، در دیدار با اعضای انجمن خوشنویسان، تبریز را پایتخت خط نستعلیق خواند و بر اهمیت حفظ و توسعه این هنر فاخر در این شهر تاکید کرد.
تبريز،خوشنويسي،نستعليق،خوشنويسان،انجمن

به گزارش خبرگزاری مهر، نعمت‌اله پایان روز دوشنبه در دیدار با اعضای انجمن خوشنویسان تبریز با اشاره به ثبت تبریز به عنوان مهد خط نستعلیق در فهرست آثار ملی کشور، گفت: تبریز به حق، پایتخت خط نستعلیق است و این نشان دهنده جایگاه ویژه و برجسته این شهر در هنر خوشنویسی، به ویژه خط فاخر نستعلیق است.
وی با اشاره به اینکه میرعلی تبریزی، از بزرگان خوشنویسی، برخاسته از این شهر است، افزود: تبریز به پیشینه درخشان خود در هنر خوشنویسی می‌بالد و امروز نیز هنرمندان بسیاری در این دیار با قلم خود آثاری ارزشمند خلق می‌کنند.
پایان، با تاکید بر اهمیت تربیت نسل جدیدی از خوشنویسان، اظهار امیدواری کرد که با همکاری متولیان فرهنگی و هنرمندان، هنر خوشنویسی در استان بیش از پیش رونق یابد.
در این دیدار، رئیس و اعضای انجمن خوشنویسان تبریز نیز گزارشی از فعالیت‌های انجمن ارائه کردند.