خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده‌باش هلال احمر در پی هشدار سیل و آب‌گرفتگی در ۱۹ استان

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 13:12
معاون عملیات سازمان امداد و نجات در پی هشدارهای هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل و آب‌گرفتگی، از آماده‌باش کامل نیروهای امدادی در ۱۹ استان کشور خبر داد.
احمر،هلال،خراسان،جمعيت،سازمان،آذربايجان،هرگونه،احتمال

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین کبادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی، امروز مناطقی از شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، غرب قم، مرکزی، زنجان، قزوین، همدان، البرز، تهران، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، گیلان، مازندران و گلستان در معرض خطر بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و آب‌گرفتگی معابر قرار دارند.
وی افزود: لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید، احتمال سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی از دیگر مخاطرات پیش‌بینی شده است.
معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر بیان داشت: در همین راستا تمامی امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر در این استان‌ها در حالت وضعیت آماده‌باش کامل عملیاتی قرار گرفتند که در صورت هرگونه مخاطره جوی به هموطنان خدمات امدادی ارائه کنند.
کبادی از شهروندان خواست تا ضمن رعایت نکات ایمنی، از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه، با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.