چگونه از وال مش در پروژه خود استفاده کنیم؟
وال مش به عنوان یک روش جدید مقاوم سازی دیوارها به جای وال پست های فلزی در ساختمانها معرفی شد. این سیستم به دلیل صرفه جویی در زمان و هزینه، اجرا بدون نیاز به تجهیزات سنگین و افراد متخصص، خیلی سریع مورد استقبال مهندسان و مجریان ساختمان قرار گرفت.

وال مش به عنوان یک روش جدید مقاوم سازی دیوارها به جای وال پست های فلزی در ساختمانها معرفی شد.
این سیستم به دلیل صرفه جویی در زمان و هزینه، اجرا بدون نیاز به تجهیزات سنگین و افراد متخصص، خیلی سریع مورد استقبال مهندسان و مجریان ساختمان قرار گرفت.
کد خبر: 710375 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۷:۰۷
دلیل اصلی ممنوعیت اجرای والمش در سال ۱۴۰۲
در تاریخ ۳۰ آبان ۱۴۰۲، طی نامهای از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، استفاده از والمش در دیوارهای پیرامونی ممنوع شد.
نبود دستورالعملهای مدون و استاندارد فنی برای طراحی و اجرا مشکلات اجرایی و نظارتی در استفاده از مشهای بیکیفیت عدم وجود اسناد پشتیبان معتبر جهت کنترل کیفیت
نکته مهم این بود که نامه ممنوعیت رسمی ابلاغ نشد و صرفاً به صورت یک اطلاعیه منتشر شد که همین موضوع باعث ابهام و سردرگمی گسترده بین مهندسان، ناظران و مجریان ساختمانی گردید.
رفع ممنوعیت والمش در سال ۱۴۰۳
پس از بررسیهای کارشناسی و انجام آزمایشهای فنی روی والمش، در شهریور ۱۴۰۳، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با انتشار رسمی، ضوابط استفاده از وال مش بجای وال پست و رفع ممنوعیت وال مش را اعلام کرد.
اکنون اجرای مش فایبرگلاس ( وال مش ) در دیوارهای پیرامونی و داخلی، طبق این آییننامه مجاز است و مهندسان ناظر و مجریان میتوانند به استناد اسناد رسمی، این روش را در پروژههای ساختمانی اجرا کنند.
تاییدیه فنی وال مش شرکت زرین گام