خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی وزارت‌علوم برای تدوین سیاست‌های پیشگیری از حوادث اخیر - تسنیم

تسنیم | سیاسی | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 13:53
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری از آمادگی وزارت علوم و نهاد دانشگاه برای کمک به سیاست گذاری در راستای کاهش مخاطرات سهمگین و تهیه گزارش های تخصصی و پیشنهادهای سیاستی برای جلوگیری از حادثه انفجار بندر شهید رجایی خبر داد.
خليج،فارس،دانشگاه،بندرعباس،اعلام،انا،سهمگين،مخاطرات،سياستي

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، حسین سیمایی صراف، وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی از اعلام آمادگی وزارت علوم و نهاد دانشگاه برای کمک به سیاست‌گذاری در راستای کاهش مخاطرات سهمگین و تهیه گزارش‌های تخصصی و پیشنهادهای سیاستی مناسب خبر داد.
در متن وزیر علوم آمده است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
خلیج فارس اسم یک مکان در مقیاس جغرافیا نیست، خلیج فارس نماد هویت در مقیاس تمدنی و رکنی از چیستی نامی بزرگ است؛ ایران اگر با هزاران شناسه نامبردار شده باشد، بی‌تردید خلیج فارس یکی از آن‌هاست، نشسته بر صدر و خانه‌کرده در عمق قلب‌ها.
اکنون در دامن خلیج فارس، بندرعباس، این پاره تن، مام وطن آغشته به خون است و ایران را ماتم‌زده و عزادار کرده است.
تن مجروح بندرعباس روح هر ایرانی را غرق اندوه کرده است.
دانشگاه با چشمی نگران و قلبی به‌دردآمده با تمامی ظرفیت دانشی خود و با حس مسئولیت اجتماعی‌ خود که همواره از آن برخوردار بوده است، در میدان خدمت است تا مگر ذره‌ای از مصیبت و سختی هموطنان خود را چاره اندیشی کند.
اینجانب ضمن عرض تسلیت دوباره به خانواده‌های درگذشتگان و اعلام همدردی عمیق با مردم شریف و عزیز بندرعباس، آمادگی نهاد دانشگاه را برای کمک به سیاست‌گذاری در جهت کاهش این‌گونه مخاطرات سهمگین و تهیه گزارش‌های تخصصی و پیشنهادهای سیاستی مناسب اعلام می‌کنم.
انتهای پیام/