خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چه میزان از بندر شهید رجایی چار آسیب شد؟ + فیلم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 13:53
سخنگوی ستاد مدیریت بحران کشور گفت: بندر شهید رجایی یکی از بنادر بزرگ کشور بوده و این انفجار در بخش کوچکی از بندر رخ داده است.
بندر،رجايي،شهيد،كشور،ظفري

حسین ظفری سخنگوی ستاد مدیریت بحران کشور در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: بندر شهید رجایی یکی از بنادر بزرگ کشور بوده و این انفجار در بخش کوچکی از بندر رخ داده است.
وی افزود: در تمام بنادر در نقاط مختلفی کانتینرها ذخیره می شود که در بندر شهید رجایی و در بخش شرقی و جنوبی دپوی کانتینرها درگیر حریق شد.
سخنگوی ستاد مدیریت بحران کشور تصریح کرد: زیرساخت های بندر آسیبی ندیده و از روز گذشته فعالیت های تجاری و واردات و صادرات از سر گرفته شد و بحمدالله مشکلی در بندر نیست.
ظفری اضافه کرد: حضور مسئولان در سطوح مختلف در بندر شهید رجایی، سبب ایجاد یک هم گرایی در منطقه شد و کارهای عملیات اطفای حریق به سرعت پیش می رود.
اکثر محروحان ترخیص شده اند و تعداد فوتی ها به 46 نفر رسید.
.
انتهای پیام/