افتتاح غرفه ایران در نمایشگاه بینالمللی «بازار سفر عربی» - تسنیم
نمایندگان و کنشگران صنعت گردشگری ایران پس از بیش از یک دهه دوری از بازار گردشگری عربی، با رویکردی نوین و تمرکز بر گردشگری پایدار، به نمایشگاه بین المللی گردشگریArabian Travel Market (ATM) 2025 در دبی بازگشتند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، غرفه ایران صبح امروز 8 اردیبهشت 1404 با حضور هفت شرکت فعال در حوزه سفر و گردشگری، با حمایت و هماهنگی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و به نمایندگی از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در مرکز تجارت جهانی دبی (Dubai World Trade Centre) افتتاح شد.
این غرفه در فضایی به مساحت 84 متر مربع، در سالن آسیا در مجاورت غرفه کشورهای عمان، عراق و ابوظبی برپا شده است.
نمایندگان ایران در این رویداد جهانی، در چهار روز ظرفیتهای متعدد و متنوع گردشگری، جاذبههای تاریخی، فرهنگی، طبیعی و فرهنگ و تمدن غنی ایران را معرفی میکنند.
در طول برگزاری این نمایشگاه، یکی از هنرمندان قالیباف ایرانی به صورت زنده در غرفه ایران دار قالی برپا کرده و به خلق این اثر هنری میپردازد.
همچنین سوغات ایرانی اعم از خوراک و انواع شیرینی و برخی از دستآفریدههای هنری صنعتگران کشور ارائه میشود.
نمایشگاه بازار سفر عربی (ATM) که برای نخستین بار در سال 1994 برگزار شد، بزرگترین رویداد گردشگری خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) است و بستری مهم برای معرفی محصولات و خدمات جدید، شبکهسازی و تبادل ایدهها در صنعت گردشگری به شمار میرود.
نمایشگاه ATM 2025 با شعار «سفر جهانی: توسعه گردشگری فردا از طریق اتصال پیشرفته» امسال با شرکت بیش از 150 کشور و بیش از دوهزار غرفه افتتاح شد و تمرکز ویژهای بر فناوریهای نوین، گردشگری پایدار و نقش هوش مصنوعی در سفر دارد.
این رویداد طیف گستردهای از بخشهای مختلف گردشگری از جمله خطوط هوایی، شرکتهای حملونقل، آژانسهای مسافرتی، هتلها، جاذبههای گردشگری و فناوریهای نوین را پوشش میدهد و با ارائه برنامههای جدید و جلسات اختصاصی برای حرفهایها، جایگاه خود را به عنوان یکی از جامعترین نمایشگاههای جهانی تثبیت کرده است.
حضور ایران در این نمایشگاه، فرصتی برای معرفی ظرفیتهای گردشگری کشور، توسعه تعاملات بینالمللی و بازاریابی مقاصد ایرانی در سطح منطقهای و جهانی فراهم میکند.
این بازگشت استراتژیک، نشاندهنده عزم ایران برای بهرهگیری از فناوریهای نوین و رویکردهای پایدار در توسعه صنعت گردشگری است.
انتهای پیام/