خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقلالی‌ها قید سرمربی مشهور ایتالیایی را زدند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 15:06
مدیران باشگاه استقلال تهران نام یک گزینه را از لیست هدایت تیم خود خط زدند.
استقلال،باشگاه،سرمربي،تيم،هدايت،مطرح،عنوان

والتر ماتزاری، سرمربی اسبق تیم‌های فوتبال ناپولی و اینترمیلان، که به عنوان یکی از گزینه‌های جدی هدایت تیم فوتبال استقلال تهران مطرح شده بود، به طور رسمی از لیست نامزد‌های هدایت این تیم خارج شد.
در هفته‌های اخیر، نام ماتزاری به عنوان گزینه‌ای برای جانشینی سرمربی فعلی استقلال در رسانه‌ها و محافل ورزشی مطرح شد.
این مربی ایتالیایی که سابقه مربیگری در لیگ‌های معتبر اروپایی را دارد و با تیم‌هایی همچون ناپولی، اینترمیلان و تورینو در سری آ ایتالیا کار کرده، به دلیل تجربه‌اش در سطح بالا، توجه بسیاری از هواداران و مسئولان باشگاه استقلال را جلب کرده بود.
اما با توجه به مذاکراتی که بین ماتزاری و مدیران باشگاه استقلال صورت گرفت، منابع خبری نزدیک به باشگاه اعلام کردند که این مذاکرات به نتیجه نرسید و ماتزاری به دلیل برخی مسائل مالی و شرایط قراردادی از گزینه‌های هدایت استقلال خارج شد.
این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که باشگاه استقلال همچنان در جستجوی یک سرمربی باتجربه و باکیفیت است تا تیم را در رقابت‌های لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا رهبری کند.
هنوز نام‌های دیگری به عنوان گزینه‌های سرمربیگری استقلال مطرح هستند و احتمالاً در روز‌های آینده شاهد اخبار جدیدی در این خصوص خواهیم بود.
هواداران استقلال که امید زیادی به جذب یک مربی با تجربه داشتند، حالا منتظر تصمیمات جدید مدیران باشگاه هستند تا شاید بتوانند سرمربی مناسبی را برای تیم محبوب خود پیدا کنند.