خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رویکرد بومی‌گرایی در انتصابات کردستان ادامه دارد+فیلم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 16:13
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: رویکرد بومی گرایی در انتصابات استان که چراغ اول را ما روشن کردیم، همچنان ادامه دارد.
كردستان،استان،نيروهاي،اسلامي،انتصاب،بومي،سري

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با حضور در استودیوی خبرگزاری تسنیم، از میدان دادن و انتصاب نیروهای اهل‌سنت در مسئولیت‌های زیرمجموعه از جمله مرکز بزرگ اسلامی خبر داد و اظهار داشت: رویکرد بومی‌گرایی در استان که چراغ اول را ما روشن کردیم، به بسیاری از حوزه‌های دیگر رسیده است که اکنون استاندار و فرمانده سپاه کردستان نیز از نیروهای بومی کردستان هستند.
وی با بیان اینکه البته در انتصابات بحث شیعه و سنی نداریم، گفت: در انتصاب مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور که از نیروهای بومی کردستان است، مشورت، بررسی‌ها و هماهنگی‌های لازم با مراجع بالاتر صورت گرفت، البته این شروع کار است و شاید نواقصی هم داشته باشد، اما حتماً در آینده بهتر از این هم خواهد شد.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در پاسخ به این سؤال که نظر شما درباره مردم کردستان چیست و اگر روزی جنگی اتفاق بیفتد آیا کردستانی‌ها در میدان خواهند بود؟
تصریح کرد: عموم مردم شریف کردستان با جمهوری اسلامی ارتباط خوبی دارند و شاید برخی از مردم هم اوقاتشان تلخ باشد، اما کردستان نیازمند یک سری زیرساخت‌ها است.
یک سری افکار باید اصلاح و رویکردها سروسامان بگیرد که اکنون نیز در حال انجام و بهتر است.
پورذهبی افزود: اما باید بپذیریم در اتفاقات 1401 گرچه مرحومه از کردستان بود، اما بسیاری از نقاط دیگر کشور بیشتر از کردستان شلوغ‌تر شد.
کما اینکه متولیان امنیت در استان رنج زیادی بردن و بیش از 100 روز در آماده‌باش کامل بودند.
ادامه این گفت‌وگو را به صورت ویدئویی ببینید.
.
انتهای پیام/481/