خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

با تقویت دینداری جامعه سامان می‌یابد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 16:30
رئیس جامعه مدرسین گفت: عمده دغدغه امام خمینی(ره) چه قبل و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دغدغه دینداری جامعه بود و معتقد بودند که اگر فرهنگ جامعه در سایه دینداری تعالی بخشیده شود، مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نیز به سامان خواهد رسید.
مسائل،انسان،ايمان،مؤمن،قرارگاه،خاتم،سياسي،اقتصادي،كشور،معدن، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سید هاشم حسینی‌بوشهری در دیدار مدیران ستادی مؤسسه معدن هلدینگ صنعت و معدن قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس ابراز داشت: حادثه تلخی که اتفاق افتاد، غم جانکاهی بود که همه ما را عزادار کرد.
وی همچنین با اشاره به فرارسیدن ایام دهه کرامت، میلاد مبارک کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و میلاد حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام را تبریک گفت.
امام جمعه قم در ادامه با بیان اینکه صبغه فرهنگی انقلاب اسلامی بر دیگر مسائل غالب بود، اظهار داشت: عمده دغدغه امام خمینی چه قبل و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دغدغه دینداری جامعه بود.
وی افزود: ایشان معتقد بودند که اگر فرهنگ جامعه در سایه دینداری تعالی بخشیده شود، مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نیز به سامان خواهد رسید.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری تبیین کرد: امام خمینی(قدس سره) به دنبال تشکیل نظامی بودند که بر پایه ایمان جامعه استوار باشد، چرا که اگر ایمان باشد، انسان وقتی به مسائل اقتصادی می‌رسد، آنگونه که بایسته است تلاش می‌کند و در مسائل سیاسی سعی می‌کند با رعایت جنبه‌های دینی موضع گیری کند.
وی با اشاره به نقش ایمان در تقویت تلاشگری نیروی انسانی اضافه کرد: جنگ امروز جنگ اراده‌هاست و هر اراده‌ای که مصداق «إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا» باشد، نتیجه خواهد گرفت که «تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا».
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: مشکل ما در مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به مسئله ایمان باز می‌گردد.
اگر ایمان را درست فهم کنیم و زیست مؤمنانه داشته باشیم، آنگاه از آموزه‌های دینی و کلمات بزرگان دینی بهره می‌بریم و از مجموع تجربیات مثبت بشری نیز استفاده می‌کنیم و در نتیجه مسائل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ما نیز تضمین خواهد بود.
وی با اشاره به ناترازی‌های موجود در عرصه انرژی خاطر نشان کرد: انسان مؤمن آینده نگر است و مسائل را از قبل رصد می‌کند.
اگر احیانا حس مسئولیت دینی کم شود، با مسائلی که انتظار آن را نداریم مواجه خواهیم شد.
آیت الله حسینی بوشهری تأکید کرد: هر کجا مشکلی داریم، آن مشکل مربوط به کم بود ایمان در عوامل انسانی است.
انسان مؤمن دچار غفلت، سستی و خیانت نمی‌شود.
انسان مؤمن عامل نفوذی دشمن در داخل کشور نمی‌شود.
انسان مؤمن دچار روزمرگی نمی‌شود، بلکه برای تمامی لحظات خود برنامه دارد.
وی ادامه داد: انسان چیزی جز تلاش و کوشش ندارد «لیس للإنسان إلا ما سعی».
انسان مؤمن هیچ وقت خود را در چارچوب وقت محدود نمی‌کند و همیشه حتی در خارج از وقت هم خود را در حالت آماده باش قرار می‌دهد.
امام جمعه قم ضمن تقدیر از عملکرد قرارگاه خاتم الأنبیاء در رشد و آبادانی کشور ابراز داشت: قرارگاه خاتم نمره بسیار خوبی دارد و همیشه در کنار دولت‌ها بوده است و هر جا وارد میدان شده و تعهدی داده است، به آن عمل کرده است.
وی افزود: قرارگاه خاتم در عرصه اقتصادی پیشتاز کشور است و ای کاش مجموعه‌هایی از این دست در کشور فراوان وجود داشت تا در مسائل مختلف کار به آن‌ها واگذار می‌شد.
شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین ارجمند، گزارشی از شکل گیری و فعالیت‌های مؤسسه معدن هلدینگ صنعت و معدن قرارگاه خاتم الأنبیاء ارائه کرد.
فعالیت در 12 پروژه فعال در سطح کشور به منظور استخراج کنسانتره آهن، مس، روی و دیگر عناصر معدنی، برگزاری جلسات مذهبی، تبیینی، نشست‌های سیاسی، دیدار با خانواده شهداء، دوره‌های خانوادگی بصیرت افزایی و برگزاری اردوهای خانوادگی، توزیع بسته‌های معیشتی و پرداخت کمک هزینه‌های درمانی به نیازمندان، از جمله محورهای گزارش وی در این جلسه بود.
انتهای پیام/