خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: اگر کانادا پنجاه و یکمین ایالت آمریکا شود، تعرفه‌هایش صفر می‌شود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 16:52
رئیس جمهور آمریکا از آغاز ورود به کاخ سفید در ۲۰ ژانویه بار‌ها پیشنهاد الحاق کانادا به آمریکا به عنوان پنجاه و یکمین ایالت آمریکا را مطرح کرده است.
كانادا،آمريكا،ايالت،عنوان،زودهنگام،الحاق،فدرال

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، امروز دوشنبه از شهروندان کانادایی خواست نخست‌وزیری انتخاب کنند که بتواند مالیات‌ها را کاهش دهد.
او همزمان بار دیگر تأکید کرد که در صورت الحاق کانادا به عنوان «ایالت محبوب پنجاه‌ویکم»، هیچ گونه تعرفه یا مالیاتی بین دو کشور وجود نخواهد داشت و تعرفه‌ها برای کانادا صفر خواهد بود.
ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت:» دیگر خطوط مصنوعی ترسیم شده از سال‌ها پیش وجود نخواهد داشت.
ببینید این سرزمین چقدر زیبا خواهد بود.
دسترسی آزاد بدون مرز.
همه چیز مثبت بدون هیچ جنبه منفی.
آمریکا دیگر لازم نبود کانادا را با صد‌ها میلیارد دلاری که سالانه در گذشته هزینه می‌کردیم، یارانه دهد.
این موضوع منطقی نیست مگر اینکه کانادا یک ایالت (آمریکا) باشد!»
رئیس جمهور آمریکا از آغاز ورود به کاخ سفید در ۲۰ ژانویه بار‌ها پیشنهاد الحاق کانادا به آمریکا به عنوان پنجاه و یکمین ایالت آمریکا را مطرح کرده است.
انتخابات زودهنگام فدرال در کانادا
امروز دوشنبه انتخابات فدرال زودهنگام در کانادا برگزار می‌شود.
مارک کارنی نخست‌وزیر فعلی، و پیر پولیور، رهبر رقیب از حزب محافظه‌کار، به عنوان محتمل‌ترین گزینه‌ها برای ریاست کابینه جدید شناخته می‌شوند.