حضور 17 مقام بلند رده اقتصادی آفریقا در ایران
معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه میزبان17 وزیر، روسای اتاق های بازرگانی، معاونان وزرا آفریقایی در اجلاس همکاری های ایران و آفریقا هستیم گفت: آغاز جدی ارتباطات میان ایران و آفریقا از تهران آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم سومین اجلاس همکاریهای ایران و آفریقا، صبح روز یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی و با حضور رئیسجمهوری اسلامی ایران، معاون اول رئیسجمهور، وزاری صمت، کشاورزی، کار، ارتباطات و معاونان ایشان، نمایندگانی از فعالان بخش خصوصی و میهمانان آفریقایی حاضر در این اجلاس، کار خود را آغاز کرد.
سیدمحمدصادق معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت و رئیس ستاد برگزاری سومین اجلاس همکاریهای ایران و افریقا در خصوص روز اول سومین اجلاس همکاریهای ایران و آفریقا اظهار داشت: امروز برنامهای بسیار پربار و سنگین داشتیم.
قنادزاده افزود: اجلاس با حضور رئیسجمهور، معاون اول و مقامات اتحادیه آفریقا آغاز به کار کرد و ما توانستیم میزبان17 وزیر، روسای اتاقهای بازرگانی، معاونان وزرا و حدود 300 تا 400 تاجر از کشورهای آفریقایی را میزبان باشیم.
او اضافه کرد: استقبال از این رویداد بسیار خوب بود و پیشبینی ما این تعداد وزیر نبود.
این موضوع نشاندهنده این است که روابط ایران و آفریقا به تدریج در حال گرم شدن است و هر دو طرف انگیزه بیشتری برای همکاری دارند.
قنادزاده بیان کرد: دو پنل مهم که صبح روز اول برگزار شد، شامل حوزههای روابط مالی، بانکی و لجستیکی و همچنین پنل پتروشیمی بود.
همچنین پنلهای کلان شامل معدن و صنایع معدنی و فلزی و پنل کشاورزی، صنایع غذایی و سلامت که از جمله حوزههای مهم کاری ما به شمار میآیند بعد از ظهر روز یکشنبه برگزار شدند.
بنابر اعلام ستاد خبری سومین اجلاس همکاریهای ایران و آفریقا، او در ادامه تصریح کرد: از روز دوشنبه 8 اردیبهشت به سمت موضوعات عملیاتی خواهیم رفت و نشستهای و همایشهای تخصصی را برگزار خواهیم کرد.
همچنین، بازدیدهای صنعتی نیز در برنامه قرار دارد.
چهارشنبه و پنجشنبه (10 و 11 اردیبهشت) مهمانان به اصفهان خواهند رفت تا از برنامه سومین اجلاس در این استان بازدید کنند.
معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت و رئیس ستاد برگزاری سومین اجلاس همکاریهای اقتصادی ایران و افریقا خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم یک جمعبندی از برگزاری این اجلاس داشته باشیم، هدف اجلاس این است که حرکتی رو به جلو نسبت به دو اجلاس قبلی داشته باشیم.
قنادزاده تاکید کرد: ما قصد داریم سطح ارتباطات خود را تقویت کنیم و موضوعات را تخصصیتر کنیم.
به معنای واقعی کلمه، در حال شکلدهی به این روابط هستیم.
این حضور نشاندهنده آغاز جدی ارتباطات ما با آفریقاست.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در این دوره، چهار حوزه را تعیین کردهایم و ممکن است در ادامه رویدادهای اختصاصی دیگری نیز برگزار کنیم.
باید به تدریج از این فرصتها برای توسعه همکاریهایمان با آفریقا بهرهبرداری کنیم که امیدواریم در برنامههای آینده محقق شود.
انتهای پیام/