خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توفان شدید مشهد ۱۴ حادثه را در پی داشت

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 19:24
مشهد - مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد گفت: توفان شدید مشهد را درنوردید و موجب بروز ۱۴ حادثه در نقاط مختلف این شهر شد.
درخت،خطري،سقوط،مشهد،آتش

به گزارش خبرگزاری مهر، آتشپاد حمیدرضا کافی نیا اظهار کرد: بر اثر این طوفان ۷ مورد سقوط درخت بر روی خودرو، ۳ مورد درخت روی دیوار، سه مورد سقوط ستون روی خودرو، ۳ مورد درخت خطری دو مورد نمای خطری مجموع ۱۴ عملیاتی بود که تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه توسط آتش نشانان مشهدی انجام شد.
هشدار به شهروندان
مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد از شهروندان خواست تا از تردد غیرضروری در معابر پر درخت و نزدیکی به داربست‌های ساختمانی خودداری کنند.
همچنین توصیه شد در صورت مشاهده اشیا معلق یا نماهای آسیب‌دیده، بلافاصله به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی اطلاع دهند.
گفتنی است؛ بر اساس اعلام کارشناسان، وزش باد شدید و بارش‌های پراکنده تا پایان هفته جاری در مشهد ادامه خواهد داشت و بر این اساس سازمان آتش‌نشانی در حالت آماده‌باش کامل قرار دارد.