حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت:حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس همه مزد و مزایای آنان و بدون ایجاد اختلال در امور کارفرمایان پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی در برابر کارگران دو وظیفه اصلی و اولویتدار دارد که اگر آنها به نتیجه برسند، این سازمان به موفقیت بزرگی دست یافته است، گفت: بایدمستمریها را به قدر کفایت پرداخت کنیم و درمان کمهزینه را برقرار کنیم.
وی در ادامه صحبتهای خود در حوزه درمان خاطرنشان ساخت: اگر نظام ارجاع و پزشک خانواده درست اجرا شود، نظام سلامت با تحول اساسی روبهرو خواهد شد و میکوشیم با اجرای مقدمات لازم، به سمت درمان رایگان حرکت کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیانآور نیز گفت: کارگر و کارفرما و سازمان تأمین اجتماعی جملگی از این وضعیت ناراضی هستند و از طرفی شرایط طوری است که در حال حاضر قانون اجازه میدهد افراد در سنین خیلی پایین بهخاطر مشاغل سخت و زیانآور بازنشسته شوند که این به زیان کارگران و صندوق بازنشستگی است.
وی درباره واقعیسازی مزد اظهار کرد: کارفرمایان بر اساس آنچه واقعاً حقوق پرداخت میکنند، فهرست تنظیم میکنند.
پرداخت حق بیمه بر اساس دستمزد واقعی در زمان بازنشستگی به نفع کارگران است و ما باید به این سمت برویم تا کارفرمایان کمتر اذیت شوند.
حرف اصلی تأمین اجتماعی این است که حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس همه مزد و مزایای آنان و بدون ایجاد اختلال در امور کارفرمایان پرداخت شود.
سالاری تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که با مشارکت تشکلهای کارگری و کارفرمایی برای حل مشکل مشاغل سخت و زیانآور و همچنین پرداخت حق بیمه واقعی بر اساس مزد واقعی، کارگروهی تشکیل شود تا برای منافع همه طرفها و شرکای اجتماعی و صندوق تأمین اجتماعی تصمیمگیری کنیم.
سالاری در پایان، اجرای کامل و موفق طرحهای بیستگانه تحولآفرین و توسعهای را راهکار اصلی رفع مشکلات و اصلاح شرایط سازمان و تأمین منابع پایدار برای آینده تأمین اجتماعی دانست و افزود: اجماعسازی با ذینفعان، راه رسیدن سازمان تأمین اجتماعی به اهداف خود است.
پیش از سخنان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، مرتضی لطفی، رئیس هیأتمدیره سازمان تأمین اجتماعی، رؤسا و نمایندگان هیأتمدیره کانونهای عالی انجمنهای صنفی کارگران، کارفرمایان، بازنشستگان و مستمریبگیران، شوراهای اسلامی کار و اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری به طرح دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.