خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به پاس سالها خدمت به اهل بیت(ع)؛ خدانگهدار خادم الحسین

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 20:30
حاج ذبیح الله بابایی که سالهاست افتخار خادمی اهل بیت(ع) را در ستاد بازسازی عتبات عالیات استان زنجان دارد، جای خود را به یکی از خوبان دیگر این جبهه یعنی حاج محمد اسماعیلی داده است.
عتبات،بازسازي،ستاد،زنجان،عاليات،بيت،اهل،خدمت،زائرين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، سرهنگ پاسدار حاج ذبیح الله بابایی که سالهاست افتخار خادمی اهل بیت(ع) را در ستاد بازسازی عتبات عالیات استان زنجان دارد، جای خود را به یکی از خوبان دیگر این جبهه یعنی حاج محمد اسماعیلی داده است.
ستاد بازسازی عتبات عالیات استان زنجان سالهاست در جهت بازسازی عتبات و همچنین خدمت به زائرین به خصوص در اربعین حسینی خوش درخشیده است.
ساخت نیم ضریح حرمین عسکریین از نمونه اقدامات ارزشمند این ستاد در طول سال‌های قبل است که با مدیریت خوب این مجموعه در زنجان انجام شد.
شاید یکی از اقدامات ارزشمند و خوب ستاد بازسازی عتبات عالیات برپایی موکب و خدمت رسانی به زائرین اباعبدالله الحسین(ع) است که با دور هم جمع شدن خادمین اهل بیت(ع) خدمات خوبی در شهرهای مختلف عراق ارائه می‌شود.
شاید در زمان اربعین و آغاز پیاده روی زائرین شارع جنسیه در نجف اشرف بیشتر به گوش زنجانیها رسیده که به عنوان موکب مرکزی خدمات خوبی برای مردم ارائه می‌دهد.
برای آماده سازی این موکبها از ماه‌ها قبل جلسات هماهنگی داخلی و خارجی انجام می‌شود و از طرفی جذب کمک‌های مردمی در این زمینه یکی دیگر از کارهای ستاد بازسازی عتبات عالیات است که در طول سال‌های قبل به خوبی خود را نشان داده است.
حال که شاهد تغییر مسئول ستاد بازسازی عتبات در زنجان بودیم، حیف است از سالها خدمت بی منت مرد همیشه آرام و بااخلاق قدردانی نشود هر چند که اهل بیت(ع) این خادمی را دیده و خریدار آن بودند.
اما حاج محمد اسماعیلی نیز از مردان بی ادعا و انقلابی استان بعد از سالها مجاهدت در جبهه و سپاه و خدمت به عنوان نماینده مردم در مجلس با کارنامه قوی و مدیریت امتحان پس داده آمده تا این بار با مسئولیت مستقیم در مجموعه ستاد بازسازی عتبات خادمی اهل بیت(ع) را بکند که امید است در این مسئولیت نیز موفق باشد.
انتهای پیام/