خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نایب قهرمانی پرسپولیس در لیگ الکترونیک نخبگان آسیا

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 21:11
تیم پرسپولیس در اولین حضور در لیگ فوتبال الکترونیک نخبگان آسیا، عنوان نایب قهرمانی این مسابقات را کسب کرد.
پرسپوليس،النصر،فينال

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم بازی‌های الکترونیک پرسپولیس در فینال لیگ نخبگان آسیا که با ابتکار کنفدراسیون فوتبال آسیا در حاشیه رقابت‌های لیگ نخبگان برگزار می‌شود، عنوان نایب قهرمانی را بدست آورد.
پرسپولیس در فینال این رقابت‌ها به مصاف النصر رفت و با نتایج 4 بر 3 و 3 بر 2 برابر تیم النصر نتیجه را واگذار کرد و به مقام نایب قهرمانی این مسابقات رسید.
پرسپولیس با سرپرستی امیرعلی حسینی مدیر روابط بین‌الملل باشگاه و دو بازیکن به نام‌های مهدی عزتی و حسن پاجانی در این مسابقات حضور داشت.
انتهای پیام/